Details over Xbox Exclusive: The Outer Worlds ontmoet middeleeuwse fantasie

Bron: Xbox Game Studios

In het afgelopen jaar hebben steeds meer details hun weg naar mij gevonden via betrouwbare en bewezen bronnen die bekend zijn met de plannen van Microsoft voor de toekomst van Xbox. Eerst hebben we Smuggling beschreven, voorheen Project Typhoon, dat een paradijs zal worden voor co-op-smokkelaars. Vervolgens hebben we Project Dragon beschreven, dat een online RPG lijkt te zijn van ontwikkelaars Hitman, IO Interactive. We hebben onlangs ook wat details gegeven over InXile’s Project Cobalt, een steampunk-achtige FPS RPG, samen met Project Indus, waarvan we denken dat het een 4X-strategiespel is van het team achter Ashes of the Singularity.

Er zijn ook bergen bekende games aan de horizon, van Hellblade II tot Perfect Dark, en andere geruchten, zoals Kojima’s gerapporteerde cloud gaming-project met Microsoft.

VPN-deals: levenslange licentie voor $ 16, maandelijkse abonnementen voor $ 1 en meer

Nu is er een adverteerder. Ik heb net een kleine update gekregen over dit project dat zijn weg vindt naar Xbox, en details over waarom ik er enthousiaster over ben dan ooit.

De wereld van onsterfelijkheid krijgt een nieuwe dimensie

Bronnen die bekend zijn met interne plannen hebben de afgelopen maanden contact met ons opgenomen om details te verstrekken over de Avowed en de overgang via pre-productie naar een uitvoerbare alfastaat. Obsidian zal waarschijnlijk bijna een vroege versie van de game krijgen, met verschillende kernmechanica en gameplay-pijlers die al zijn geïmplementeerd. Ik weet niet zeker hoe oud sommige beelden zijn die ik heb gezien, en de kans is groot dat het veel verder terug is dan dat.

Voor degenen die het niet weten, we hebben tot nu toe alleen Avowed gezien in een vooraf gemaakte CGI-trailer. De game speelt zich af in de wereld van Pillars of Eternity, bekend als World of Eternity, en gebruikt een first-person perspectief vergelijkbaar met Obsidian’s The Outer Worlds.

Fans van Outer Worlds hebben al genoeg reden om enthousiast te zijn over de aanstaande selectie van Obsidian, aangezien The Outer Worlds 2 is bevestigd. gevechts- en verkenningssystemen voor personen. Een diepgaande verhalende RPG. Er is ons verteld dat Avoved gameplay voor meerdere seizoenen zal bevatten en zal lenen van Skyrim’s tweehandige vechtsysteem. Je kunt twee dolken gebruiken en een stealth-schurk zijn, of in het boogschieten duiken met een boog met je handen. Je kunt een combinatie van zwaarden en magie gebruiken, of magie met beide handen gebruiken, wat nodig is om enkele van de krachtigere spreuken en vaardigheden in het spel te oefenen.

READ  Xbox Halo Infinite-spelers willen zich afmelden voor cross-play om cheaters op pc te vermijden

Gerapporteerde Trailer Gerapporteerd

Bron: Xbox Game Studios

Avoved zal veel items bevatten waar Pillars of Eternity-fans meer over zullen leren. Magische spreuken zoals Jolting Touch, die vijanden kunnen braden met vorken van bliksem, zullen aanwezig zijn. Handspreuken zoals Fireball worden aangeroepen met ingewikkelde handgebaren, maar vernietigen vijanden in een storm van magma en vuur. Ik heb ook statuseffect-spreuken gezien, zoals de Fetid Caress, die bijtend gif aan vijanden afgeeft. Wapenmagie lijkt ook een groot pluspunt, met magisch betoverde zwaarden en bevroren pijlen als voorbeelden. Pistolen in kolomstijl kunnen ook in het spel voorkomen, vergelijkbaar met de pistolen en haakbussen in de twee originele titels. Bekende wezens zoals de hagedisachtige Xaurips zullen verschijnen, samen met grotere en dodelijkere bedreigingen, tot en met wyverns en woerds.

De gevechten lijken meer lastafhankelijk te zijn dan The Elder Scrolls, waardoor je bergen spreuken op een enorme lijst krijgt. Krijgers hebben toegang tot meer fysieke aanvallen, zoals zwaarden, krachtige trappen en schildaanvallen, terwijl casters een reeks spreukenboekopties krijgen om hun gevechtsstijl aan te passen en te personaliseren, met aanvallen gekoppeld aan specifieke knoppen.

Ik ben een grote fan van de Eeuwigheidspijler en het zien van de stilstaande beelden van de vroege gebouwen van Avowed vervulde me met zoveel opwinding. Hoezeer ik ook van de tactische gevechten van Pillars houd, als ik zie dat de klassieke CRPG nieuwe dimensies toevoegt met actiegerichte gevechten, zal dit ongetwijfeld een hele reeks nieuwe fans naar de franchise brengen. Ik denk dat fans van The Outer Worlds ook bijzonder enthousiast moeten zijn.

Uiterlijke werelden ontmoeten de pijlers van de eeuwigheid

ik erken

Bron: Xbox Game Studios

Als The Outer Worlds Obsidian is in een spel in Fallout-stijl, is Avoved ongetwijfeld de Obsidian-spin op The Elder Scrolls. De vechtstijl met twee handen is onmiskenbaar, maar er zijn duidelijke verschillen in de vroege documentatie.

In ieder geval direct vergeleken met Skyrim en Oblivion, lijkt Avowed een veel kleurrijker spel te zijn, dat veel meer doet denken aan The Outer Worlds. Lichtgevende grotten van paddenstoelen, groene bossen vol gigantische planten, enorme tempels verlicht door zonlicht met met skelet gevulde diepten en graven in overvloed. Het was een beetje een verrassing gezien de originele trailer van het spel, die eruitzag alsof het een donkerdere toon probeerde te geven, behalve de neon-spreukeffecten.

READ  Microsoft test de toegankelijkheidsfuncties van Xbox Group Chat

The Pillars of Eternity lijkt de interactie met de omgeving ook iets verder van de buitenwerelden te halen, compleet met zwemvaardigheden. We hebben zelfs gehoord over de vernietigbare aspecten van omgevingen, bijvoorbeeld het gebruik van brandende fakkels en vuurspreuken om gesloten deuropeningen te verbranden. Vuurspreuken laten ook gebieden achter die bedekt zijn met vlammen, die langs de muren en vloeren stromen.

Kasteeltrailer werd gemeld

Bron: Xbox Game Studios

De inhoud die ik heb gezien is pre-alpha met bepaalde aspecten zoals belichting en texturen die niet volledig zijn geïmplementeerd, wat een van de redenen is waarom de aan mij getoonde documentatie niet wordt gedeeld. De uiteindelijke kunststijl zal naar verwachting verbeteren wat we zagen in The Outer Worlds, met een helderder en levendiger kleurenpalet, hoewel het er misschien een beetje donkerder uitziet als de première-trailer. Ik heb maar een paar gebieden gezien, hoewel dat de diversiteit van lokale stijlen zou kunnen vertegenwoordigen die Obsidian wil presenteren.

Wat het verhaal en het ontwerp betreft, kan ik alleen maar speculeren. Ik weet niet zeker of het zou gaan voor een volledig open wereld zoals de moderne Elder Scrolls-spellen of iets meer zoals het hubsysteem van The Outer Worlds, dat grote gebieden verbindt met een buitenwereldkaart, compleet met binnengebieden en kerkers. Ik had verwacht dat het het laatste zou zijn, omdat het Obsidian meer controle geeft over het tempo van het verhaal, wat een van de grootste sterke punten van de studio is. Er zijn aanwijzingen dat het een volledig open wereld kan worden, gezien het bovenstaande vacatures (Bedankt voor de tip, Kamuna Tong).

Zelfs in zijn pre-alfa-staat lijkt Avoved erg goed te spelen, met een actie-RPG-vechtgame die zich afspeelt in een levendige middeleeuwse fantasiewereld die ik niet kan wachten om te verkennen.

Erkend door fans

Ondergrondse trailer werd gemeld

Bron: Xbox Game Studios

Ik denk dat de kans groot is dat we Avowed uiterlijk op E3 ​​2022 in speelbare staat zullen zien, gezien de kwaliteit van de inhoud die ik heb gezien, die op dit moment enkele maanden oud kan zijn. Misschien is er een kleine kans om haar aan het eind van het jaar bij The Game Awards te zien. Ik maakte een grapje Mijn podcast Onlangs heb ik geld ingezet dat we dit jaar nog een exclusieve Xbox, Hellblade II, bij The Game Awards zullen zien – omdat ik al heb gehoord dat er tegen het einde van het jaar meer van de game op de planning staat. Misschien kunnen we een twee-voor-één deal sluiten en Avoved daar ook zien verschijnen, maar het is misschien nog te vroeg.

READ  New Legacy krijgt in juli een gratis Xbox-videogame

Hoe dan ook, Avoved is van een relatieve onbekendheid op de lijst met meest verwachte Xbox-games naar de top gegaan, vooral als een grote fan van The Outer Worlds. Obsidian’s uitstekende karakterschrijven en voorliefde voor vertakkende verhalen, gecombineerd met een rijke wereld van onsterfelijkheid, geven Avowed een serieus enorm potentieel, en ik kan niet wachten om de volledige onthulling van de game te zien.

Terwijl je wacht, als je dat nog niet hebt gedaan, raad ik je aan om The Outer Worlds op Xbox Game Pass eens te proberen om een ​​idee te krijgen van hoe Obsidian een moderne RPG heeft samengesteld. Als je een fan bent van klassieke tactische CRPG’s, kan ik Pillars of Eternity ook niet genoeg aanbevelen. Het is moeilijk om erin te komen als je niet bekend bent met de gameplay, maar als je het aankan, is het een van de meest populaire RPG’s die ik ooit heb gespeeld.

alle spelenXbox Game Pass

Meer games dan je kunt spelen

Een berg games wacht op je op Xbox, pc en mobiele apparaten met Xbox Game Pass. Alle Bethesda-titels, alle Microsoft Xbox-titels en alle EA Vault-titels in één abonnement.

We kunnen commissie verdienen op aankopen met behulp van onze links. kom meer te weten.

Written By
More from Vanessa Hale
Killer Queen Black komt op 23 februari naar Xbox
Het zal eindelijk Liquid Bit- en BumbleBear-games opleveren Killer Queen Black Naar...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *