Detroit Tiger-speler Isaac Paredes slaat HR-koppeling in Game 7 in Mexico

dichtbij

Spencer Torkelson, de derde man in het Detroit Tiger Team, praat vrijdag 29 januari 2021 over zijn voorbereiding op zijn eerste echte profseizoen.

Detroit Free Press

Detroit Tijgers Derde basisman Isaac Paredes Hij was zaterdag bijna zijn geboortestadkampioen in Game 7 van Mexicaanse Pacific Winter League Toernooireeks. Hij rende rond het tweede honk en sloeg acht keer op zijn borst. Zijn collega’s vierden samen met hem bij zijn terugkeer naar de schuilplaats.

Even geleden, met Naranjeros de Hermosillo Met 6-3 achter op Tomatros de Culiacan In de tweede helft van de zevende inning klom de 21-jarige het hitting box in met lopers op het tweede en derde honk met twee.

Redder Carlos Torres Hij miste het geraakt gebied met zijn eerste slagbeurt. En de derde worp, in een 2-0 vriendschappelijke wedstrijd, ging op 88 mph vanaf het midden van het scorebord. (Torres, 38, castte in vier wedstrijden met de Tigers in 2019 als onderdeel van zijn 10-jarige MLS-carrière.

Paredes miste niet.

What I learned about the Tigers this week: AJ Hinch more than an analytics manager ]

Zijn drievoudige ontploffing deed het, maar Naranjeros de Hermosillo stond hem toe om honkslagen op eigen terrein te rennen. Jesse Castillo – Zijn tweede wedstrijd – in de top van de tiende wedstrijd. Paredes Squad 1-2-3 viel in de onderkant van het frame.

READ  Michael Jordan-memorabilia, waaronder de laatste door het spel gedragen trui, kunnen op een veiling meer dan $ 1 miljoen opleveren

Fernando Salas, Een veteraan van de MLB gedurende 10 jaar, nam het verlies op zich, genaamd Tomateros de Culiacán Hij won de dertiende landstitel. Paredes eindigde 1-op-3 met drie RBI’s en tweemaal vier wijd in Game 7. Hij staat op de zesde plaats Tigers, volgens MLB-pijplijn.

Lente oefeningen:Regisseur AJ Hinch breekt gevechten af ​​van locaties, dichterbij, horizon

Turk:Hoe Spencer Torkelson Tigers Command gehoorzaamt

De cijfers overlappen: Waarom Casey Mize precies weet wat hij moet verbeteren

De wintermissie van Paredes is nu voltooid, maar er zijn onderweg veel herinneringen geweest. hij won Speler van de week in december, De competitie Hit titel begin januari En hij kreeg een diepe tour door het naseizoen. Hij kreeg de bijnaam “El Tigre” terwijl zijn aanvallende tranen aanhielden en eindigde als vierde in de MVP-stemming.

Hij begon seizoen drie met Mazatlan herten. Hij behaalde 0,379 met 17 tweepersoonskamers, vier homeruns en 26 RBI’s – met 27 wandelingen naar 12 stakingen – in 42 wedstrijden in het reguliere seizoen.

Tijdens de reguliere competitie voerde Paredes de Mexicaanse Pacific Winter League aan in basispercentage (.480), basis plus percentage langzaam (1.060) en dubbelspel (17). Het eindigde op de derde plaats in vertraging met een clip van 0,579.

Gebonden op de vijfde plaats met 21 extra blessures. Hij had zes, 11 en 12 matchstreaks gedurende het seizoen en speelde 12 multi-hit matches.

READ  Amazon zet een grote stap in gaming door samen te werken met een ontwikkelaar van een enorme FPS

[ How Tigers’ Isaac Paredes was discovered in Mexico: ‘This guy’s got it’ ]

In de naseizoenperiode werd Mazatlan in de eerste ronde uitgeschakeld, waardoor de play-off-proef van Paredes van korte duur leek. Dit is zelfs Competitie-promotieproject, waardoor de resterende kwalificatieteams Om spelers uit geliquideerde teams toe te voegen.

Muren Sluit je aan bij Naranjeros de Hermosillo. Geboren en getogen in Hermosillo, voor hem 12 januari debuut Met de club was het voor veel deelnemers een bijzondere ervaring. Dit was natuurlijk het geval toen Homer hem op zijn tweede reis lanceerde.

Hij speelde met Hermosillo in de halve finales en finales waar hij werd verslagen Sultans van Monterrey In zes wedstrijden verloor hij in zeven wedstrijden op rij van Tomateros de Culiacan.

Paredes streden in 19 play-offs, tussen Mazatlan en Hermosillo, met 20 tegen 68 (.294) met drie duo’s, tweemaal thuis, 13 RBI’s, 12 keer vier wijd en drie strikes. Het noteerde 0,398 procentueel en 0,426 als vertraging.

[ Why the Tigers like the work Isaac Paredes is doing in Mexican winter league ]

Verdedigend speelde Paredes de derde regel in 39 van de 42 wedstrijden in de reguliere competitie – de andere drie wedstrijden waren de designated hitter. Hij maakte vier fouten in 98 kansen, dat was 959 keer. Hij is een steunpilaar geweest in de hotspot na het seizoen voor Mazatlan en Hermosillo.

READ  Is het genoeg: Burgers vragen terwijl BBMP 71 ambulances toewijst voor Bengaals gebiedsgewijs | Zie lijst

Nu de Mexicaanse Pacific Winter League in de boeken staat, richt Paredes zich op … Voorjaarstraining voor tijgers. De eerste volledige training van het team staat op 22 februari gepland voor Lakeland, Florida Ik zal het testen op het tweede honk.

De optredens gingen 22 naar 100 (.220) met één thuisronde, zes RBI’s, acht vrije lopen en 24 stakingen in 34 wedstrijden voor de Tigers in 2020. Hij maakte zijn MLB-debuut op 17 augustus Chicago White Sox. Van 12 september tot 24 september plaatste de rookie een hitting streak van 10 wedstrijden.

Evan Petzold is een sportverslaggever voor de Detroit Free Press. Neem contact met hem op via [email protected] of volg hem op Twitter Sluit een tweet in.

More from Madison Garrett

BioShock 4 lijkt de volgende generatie Unreal Engine 5 te gebruiken

BioShock 4 kan de Unreal Engine 5 gebruiken volgens de nieuwe functionaliteitslijst....
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *