Deze Elden Ring-specificatiekaart legt de nadruk op raytracing op PS5 en Xbox Series X.

Bandai Namco heeft bevestigd dat Elden Ring zal genieten van Raytrac-visuals op next-generation consoles zoals de PlayStation 5 en Xbox Series X.

Bekijk galerij – 2 foto’s

nieuw uitgebracht Elden Ring Specificatieblad Bevestigt dat Dark Fantasy RPG raytracing ondersteunt op PS5, Xbox Series X en pc. RT is alleen mogelijk via een patch na de lancering en is zonder update niet beschikbaar in het basisspel.

Er is ook bevestiging dat Elden Ring tot 4K 60FPS kan spelen op next-gen consoles, en dat de game twee prestatie- en resolutiemodi zal hebben die prioriteit geven aan in-game graphics en framesnelheden. Interessant genoeg is Elden Ring blijkbaar ingesteld op 60 fps op pc.

Deze Elden Ring-specificatiekaart bevestigt ray tracing op PS5 en Xbox Series X 554 |  TweakTown.com

Elden Ring haalt 4K 60FPS in prestatiemodus met een checkerboard-rendering en opschaalt naar 3840 x 2160 pixels met behoud van 60 frames per seconde. Resolutiemodus is vergrendeld op 30 fps in 4K of 1080p.

De game is vergrendeld met 30 fps op PS4-, PS4 Pro- en Xbox One-consoles – zelfs de Xbox One X haalt 30 fps met een resolutie tot 4K. Evenzo heeft de Xbox Series S een maximale resolutie van 1440p.

Bandai Namco wil graag zeggen dat spelers van de laatste generatie een lagere milieudichtheid zullen opmerken; Dingen zoals gras en gebladerte op het scherm worden verminderd op de PS4- en Xbox One-generatie.

Elden Ring wordt uitgebracht op 25 februari 2022 op PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series X/S en pc.

READ  Ninja Gaiden: Master Collection wordt aangekondigd voor PS4, Xbox One, Switch en pc
Written By
More from Vanessa Hale
Starfield zou in 2021 gelanceerd kunnen worden – en is exclusief voor Xbox Series X.
Xbox Series X zou dit jaar een geweldige exclusieve game kunnen hebben...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *