Deze gaming-pc van PS5-formaat kan nog steeds een Nvidia RTX 3090 Ti dragen

a spelcomputer Enthousiastelingen hebben laten zien hoe klein aangepaste opstellingen kunnen zijn met een platform dat iets groter is dan de PS5. Ondanks deze dubbelzinnigheid bewijst het dat grootte niet ten koste hoeft te gaan van kracht, met indrukwekkende specificaties zoals een van Nvidia’s krachtigste kaarten van de vorige generatie.

In een post op Reddit geeft gebruiker Privaterbok een mooi overzicht van hun gaming-pc, die is ingebouwd in een Fractal Design Ridge-behuizing. Naast de PS5 lijkt het erop dat het apparaat de console van Sony een run voor zijn geld zou kunnen geven in termen van ruimtebesparing.

Wat betreft wat erin zit, de installatie wordt aangedreven door een AMD Ryzen 7 5800X3D CPU en een Nvidia RTX 3090 Ti FE, die precies in de behuizing passen. zover de De beste spelcomputer Opties gaan, dit klinkt behoorlijk brutaal, aangezien Privaterbok zegt dat ze Call of Duty: Modern Warfare 2 in 4K kunnen draaien, hoewel ze niet vermelden wat de game-instelling is of wat de framesnelheid is.

Afbeelding tegoed: privéboek

Interessant is dat er ook een tien jaar oude Intel i3-530-processor is, evenals twee Intel 2.5 SSD’s, hoewel Privaterbok zegt dat ze meer voor decoratie zijn. Over cosmetische toevoegingen gesproken, weer een gebruiker op reddit Ik zag dat de Hot Wheels Jurassic Park-truck kunstig onder de ventilator was geplaatst, wat een leuke bijkomstigheid was.

Deze kleine build van Fractal Design Ridge laat zien dat op maat gemaakte systemen niet enorm groot hoeven te zijn om zelfs maar plaats te bieden aan zoiets enorms als de 3090 Ti. als je wil De beste mini-gaming-pc U kunt vinden, er zijn tal van ruimtebesparende opties. Het is ook mogelijk om een ​​dossier op te bouwen Nvidia-apparaat in een la om uw werkruimte echt uit te breiden.

READ  De gameplay-trailer van Overwatch 2 Ramattra pronkt met zijn woedende vuisten in actie

Written By
More from Max Mcgee
Halo 4 pc-releasetijd: wanneer Halo 4 wordt ontgrendeld op pc
De Master Chief Collection op pc is bijna voltooid. Er zullen nog...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *