Deze geweldige Nintendo Switch-bundel is terug met Mario Kart 8 voor Black Friday

De geweldige Nintendo Switch-bundel met Mario Kart 8 is terug voor Black Friday 2021. Nu bij Best Buy voor $ 299 (kijk hier), was deze bundel vorig jaar een enorme hit en ondanks de lancering van Switch OLED verwachten we nog steeds dat dit een populair item zal zijn voor koopjesjagers.

De bundel bevat een Nintendo Switch-console, V2 met verbeterde batterijduur, Mario Kart 8 Deluxe en 3 maanden Switch Online. Dit is naar mijn mening het perfecte kerstcadeau, omdat het alle basissen dekt.

Black Friday: Nintendo Switch + Mario Kart 8 Deluxe + Switch Online-bundel direct verkrijgbaar

nintendo

neonblauw / neonschakelaar rood

Inclusief Mario Kart 8 Deluxe en 3 maanden Nintendo Switch Online.

Deze bundel was vorig jaar zo populair dat hij bij de meeste retailers meerdere keren uitverkocht was. Hopelijk wordt het dit jaar beter, maar misschien wil je ons volgen Tweet insluiten Voor de laatste voorraadinformatie en Black Friday kortingen.

Op het moment van schrijven draaien alleen Best Buy en GameStop met de Black Friday Switch-bundel, maar we verwachten dat andere retailers de bundel binnenkort gaan verkopen, dus houd ons in de gaten voor updates.

Meer Black Friday Switch-deals: Breath of the Wild voor $ 27

Als je je Switch-deals dit jaar nog meer wilt verhogen, bekijk dan nu Breath of the Wild voor slechts $ 26,99 bij GameStop (kijk hier). Dat is minder dan de normale catalogusprijs van $ 59,99, en een enorme besparing voor het veelgeprezen Switch-spel.

De meeste andere retailers hebben de game momenteel in de aanbieding Verkoop voor $ 39,99Maar we verwachten ook dat dit heel snel zal veranderen zodra Amazon, Best Buy en Walmart prijzen gaan matchen. Er zijn ook een hele reeks andere Switch-spellen die $ 26,99 kosten bij GameStop, dus we hebben ze ook hieronder opgenomen voor uw gemak.

Meer Switch-games voor $ 27 bij GameStop

De beste Black Friday-deals en -uitverkoop

Robert Anderson is deals-expert en handelsredacteur bij IGN. je kunt het volgen Robertliam21 op Twitter.

Written By
More from Lesley Curry
Assassin’s Creed Valhalla komt een week eerder uit op 10 november
Assassin’s Creed Valhalla is een van de meest verwachte games van dit...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *