Deze maand 15 jaar geleden kondigde Valve Half-Life 2: Episode 3 aan

Illustratie van een artikel met de titel 15 jaar geleden deze maand, kondigde Valve Half-Life 2: Episode 3 aan

afbeelding: klep

Het is net alsof het gisteren was toen Valve een trilogie aankondigde van uitbreidingen van het super populaire pc-spel, 2004 Halveringstijd 2. Maar het was 15 jaar Waar Aflevering 3 Het werd aangekondigd. En terwijl Valve sindsdien een halveringstijd De game was niet degene die de ontwikkelaar in 2006 aankondigde.

Dankzij Internet Archive, Je kunt het originele Gamespot-artikel vinden Rapporteer de plannen van Valve voor Halveringstijd 2 Afleveringen. (Er is ook deze leeftijd Gamasutra Artikel.(Gepubliceerd op 24 mei 2006, stelt het artikel dat Valve klaar is met werken aan aflevering 1 verwacht Half Life 2: Aflevering 2 Het zal tegen het einde van 2006 worden uitgebracht. (Het miste het release-venster en werd gelanceerd in oktober 2007.) Hij is ook boos dat de trilogie zal eindigen met aflevering 3 ergens voor december 2007.

Na 15 jaar moet de trilogie nog worden voltooid. En dat zal je nooit doen. Of het zal in ieder geval niet afronden hoe Valve in het begin had gepland.

Concept art van Half-Life: Alyx.

Concept art van Half-Life: Alyx.
afbeelding: klep

Valve is allang uit het occasionele formaat verdwenen. Het grootste deel van de afgelopen vijftien jaar leek ook het bedrijf te zijn vertrokken halveringstijd. Maar vorig jaar hebben we eindelijk een nieuw spel. Virtual Reality-titel Half Life: Alex Het was een geweldig rendement voor de franchise, ook al kunnen veel mensen het niet bedienen, omdat het een krachtige pc en VR-apparatuur vereist.

Er zijn echter geen enorme spoilers Alex Op zijn eigen manier besluit hij een deel van het episodische verhaal dat nog niet is voltooid Half Life 2: Aflevering 2Einde. En het lijkt een mogelijke volgende Half-Life-game dwars te zitten. Dus wie weet, misschien hebben we over een paar jaar eindelijk een Half-Leven 3 of Aflevering 3 of Wat de drie versies ook zijn De klep beslist. wat er ook gebeurt, Het kostte veel tijd om erbij te komen.

.

READ  Onze favoriete spellen van de generatie
Written By
More from Aubrey Mason

Geen verkiezingswinnende machine, BJP werkt voor mensen, PM Narendra Modi voor feestwerkers

PM Narendra Modi spreekt BJP-medewerkers aan via videoconferenties New Delhi: Premier Narendra...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *