Deze maand komt er een nieuwe Serious Sam uit, en je zult waarschijnlijk veel gaan schreeuwen

Het lijkt erop dat we op het punt staan ​​te horen over een nieuwe Serious Sam-game. Uitgever Devolver Digital heeft de aankondiging toegestaan ​​van een nieuwe game in de over-the-top shooter-serie die volgende week komt, en dat de game zelf – in welke vorm dan ook – voor eind januari zal worden uitgebracht.

Wat als er volgende week een nieuwe Serious Sam-game wordt aangekondigd en deze maand wordt uitgebracht? vraagt ​​Devolver in een tweet op de avond van 6 januari. Wat als – maar om de suggestie naar huis te brengen, voegde de uitgever een korte video bij de tweet. Het toont een zeeboei die drijft in de Arctische (of misschien Antarctische) zee, omringd door ijsbergen en met sneeuw bedekte landmassa’s.

Een speedboot komt langs en verstoort enkele meeuwen die op de boei hebben gerust. De clip snijdt in een opname boven de grond, waar we een groot boorgat zien door een rotsachtige schacht. We horen Sam Stone zeggen: “Verdomme, het is koud.” “Maar niets verwarmt me als een kont schoppen!” Klassieke Sam, nietwaar?

Hier is de sectie:

De meeste games in de Serious Sam-serie waren first-person shooters, maar hij had een paar episodische games in andere genres: Serious Sam Double D was een side-shooter uit 2011, terwijl Serious Sam: The Random Encounter een schietspel was. bodem ontwikkeld door Vlambeer.

Op basis van de oorsprong die in de trailer wordt getoond, lijkt het een traditionele FPS Serious Sam te zijn – misschien een op zichzelf staande uitbreiding voor Serious Sam 4. We zijn echter klaar om verrast te worden door de verrassende aankondiging en het snelle release-tijdsbestek. Een ding is zeker, er zullen onthoofde mannen zijn met bommen en veel geschreeuw.

READ  Cyberpunk 2077 "neemt geen 200 GB in beslag na installatie"

Written By
More from Max Mcgee
Het nieuwe aandeel van de pc-inkomsten van Microsoft maakt het vreemd voor games die bij elkaar worden gekocht
Microsoft kondigde donderdag aan dat het ontwikkelaars een groter deel van de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *