Deze Stardew Valley-fan heeft ontdekt hoe hij een Jeff Bezos-boer kan worden

Er is geen gebrek aan manieren om geld te verdienen in Stardew Valley, en als je je ooit hebt afgevraagd hoe je zuurverdiende geld in het echte leven zou kunnen evenaren, ben je niet de enige. Reddit-gebruiker Whnd_Soul Ze hebben wat tijd besteed aan het uitzoeken hoeveel rijker ze zijn dan alle anderen in het spel van het leven en wat er nodig is om de rijkste persoon ter wereld te evenaren, en ze kozen een aantal IRL-equivalenten om te schalen.

Uitgaande van een vaste wisselkoers van 1 tot 1 gram, schat Whin_Soull het fortuin van Jeff Bezos op het equivalent van 1.000 dozen vol hopen 999 Starfruit Wine. Alleen focussen op kostbare items zoals diamanten zou echter niet genoeg zijn om het fortuin van een gewone kweker te vergroten. Als je elk vierkant op de boerderij zou vullen met kisten met stapels van 999 diamanten, zou je $ 35 miljard minder hebben dan je zou doen met een niet-JojaMart-leider.

Hier komt wiskunde om de hoek kijken. Een kas vol fruitnetten waarin Whin_Soull-wijn voor $ 250.000 per week kan worden geperst, terwijl ze 80 iridiumtruffels kunnen verkopen voor $ 100.000 per dag. 320 gewastegels die alleen zijn bestemd voor de meest waardevolle gewassen van het seizoen en een grot die dagelijks edelstenen genereert, levert $ 250.000 per dag op, genoeg om hun hele jaarinkomen in één keer op te geven zonder zich zorgen te hoeven maken over geldproblemen.

In dit tempo zegt Whin_Soull dat ze financieel gelijk zullen zijn aan Bezos’ Stardew-jaar 4.714, ervan uitgaande dat hij stopt met geld verdienen (wat hij duidelijk niet zal doen). Als ze op dat moment hun totale activa liquideren, kunnen ze genoeg gouduren kopen om op elk stuk in het spel te zetten en hebben ze nog uren over – dat is een droom die uitkomt.

READ  Resident Evil Re: Verse is een gratis multiplayer-component voor RE8, maar er is geen proefversie op pc

Het bericht kreeg uiteindelijk behoorlijk wat grip op Reddit, met opmerkingen die het verrassend serieus namen. De meesten wezen op de problemen bij het aannemen van gelijke wisselkoersen, vooral in een wereld als Stardew Valley, waar bananenpudding waardevoller is dan goudstaven.

Als je niet van de gouden uurtjes houdt, is het misschien een betere manier om je tijd door te brengen door te rommelen met enkele van de beste mods van Stardew Valley. Er is er een die de elf een nieuwe stad geeft, een die een ijscowagen naar het dorp brengt en zelfs een Animal Crossing-model.

Written By
More from Max Mcgee
Zoë Kravitz roept Hulu op wegens gebrek aan diversiteit na annulering van ‘High Fidelity’
Het verpletterende nieuws deze week voor fans van de rookieserie Zeer betrouwbaar,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *