Diablo 2: herstelde spelers hebben al een bug-spoofing-element gevonden

Hallo, mijn oude vriend. Sommige voortijdige onkruiden ontdekten hoe ze elementen konden dupliceren tijdens het spelen van Diablo 2: Resurrected alpha. Breng een speler naar het spel subreddit Om er enkele momentopnames van te delen, terwijl andere zich opstapelen om uit te leggen hoe.

Het eruit halen is heel eenvoudig – het enige wat je hoeft te doen is een item naar je gedeelde inventaris te verplaatsen, het erin en eruit te bewaren, vervolgens hetzelfde item uit je gedeelde inventaris te verplaatsen en op de Alt- en F4-toets te drukken wanneer je weer inlogt . Ik betwijfel of het lang zal duren – het is tenslotte een alfa – maar het is leuk om te zien dat het terugkeert gezien de geschiedenis van de serie met de bug.

In een interview met Diablo 2: Resurrected vorige maand, vroegen we Blizzard hoe we een balans konden vinden tussen vulgaire strategie├źn intact houden en dingen verpletteren zoals het voor de gek houden van de elementen. Hoewel het team er graag voor zorgt dat je sterke karakter hetzelfde blijft, is het niet allemaal om de elementen voor de gek te houden. Hoofdproducent Chris Lena legde uit: “Ik denk dat het belangrijkste is om naar het moderne Battle.net te gaan.” “Het feit dat we op dit systeem zitten, geeft ons veel inherente beveiligingsfuncties die Diablo 2 momenteel niet heeft. Dat is er een groot deel van.

“We doorlopen ook het spel en repareren dingen zoals we ze vinden. Hopelijk helpt Alpha Tech ons ook deze te vinden.” [exploits] We sluiten het als we iedereen tegenkomen. “

Er is al een misleidende alpha-bug gevonden. Spelers hebben al uren en enigma gemaakt. U heeft het natuurlijk gemeld. van Diablo

Alles wordt dan gepland. In de Diablo-serie hebben spelers lang in de game gezocht naar manieren om de elementen te repliceren. Het is tenslotte een spel over plundering. Het kan hier bijzonder lastig zijn, hoewel Diablo 2 items verhandelt, dus frequente sterke items geven je veel te verhandelen, met een klein risico om iets van waarde te verliezen.

READ  Beste gratis pc-games in Epic Games Store

Als je meer wilt weten, raad ik deze video van contentmaker Coooley aan – het is goed.

Voor meer aankomende pc-games, weet waar u moet klikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *