Diablo 2: Serverproblemen veroorzaakt door populariteit en verouderde code zijn nieuw leven ingeblazen

Blizzard heeft de technische kant van Diablo 2: Resurrected-serverproblemen onthuld, die de nieuwe pc-game sinds de lancering hebben geteisterd. Community Manager Adam Fletcher plaatste een lange uitleg over Diablo 2’s Lidwoord Deel wat er is gebeurd, waarom het is gebeurd en wat het team doet om deze problemen in de toekomst aan te pakken.

Naast de toegenomen populariteit die servers heeft overspoeld, zegt Fletcher dat een deel van het probleem te maken heeft met legacy-code. Om ‘trouw te blijven aan de originele game’, behield het team veel oude code, met in het bijzonder één legacy-service ‘die moeite had om het moderne spelersgedrag bij te houden’.

We noemen ‘modern spelersgedrag’ omdat het een interessant punt is om over na te denken’, zegt Fletcher. ‘In 2001 was er niet veel content online over hoe je Diablo II ‘correct’ kunt spelen (Baal werkt voor XP en Pindleskin/ Oude riolen/etc om magie te vinden, enz.). Tegenwoordig kan een nieuwe speler echter zoeken naar een willekeurig aantal geweldige makers die hen kunnen leren hoe ze de game op verschillende manieren kunnen spelen, waarvan er vele gepaard gaan met het laden van veel databases in de vorm van het maken, laden en vernietigen van games met de snelheid van opvolging. Hoewel we verwachtten dat – met spelers die nieuwe personages maken op nieuwe servers en hard werken om hun magische ontdekkingsitems te krijgen – we de reikwijdte die we uit bètatests hebben gehaald enorm hebben onderschat.”

In wezen heeft Diablo 2: Resurrected een wereldwijde database die fungeert als een centrale hub en verschillende regionale databases om de last te dragen. Wat het team echter ontdekte, is dat ze veel sparen voor de eerste, wat betekent dat de laatste niet zoveel hulp biedt als zou moeten.

READ  Maak Jurassic World Evolution 2-wetenschappers blij of lijd aan 'rampzalige gevolgen'

“Het is niet nodig om dit zo vaak te doen als vroeger”, zegt Fletcher. “We zouden je echt in de regionale DB moeten redden en je alleen in de wereldwijde DB moeten redden als we je moeten ontgrendelen – dat is een beperking die we hebben ingevoerd. Op dit moment schrijven we code om de manier waarop we dat doen volledig te veranderen, dus we zullen nooit opslaan in de globale DB. , wat de belasting van deze server aanzienlijk zal verminderen, maar dit is een herontwerp van de architectuur dat enige tijd in beslag zal nemen om te bouwen, te testen en vervolgens te implementeren.”

Fletcher heeft het ook over het verliezen van vooruitgang. Spelerspersonages komen vast te zitten in regionale databases tijdens een serverstoring. Het team had geen manier om personages over te zetten naar de wereldwijde database, dus ze dachten dat ze twee opties hadden: iedereen ontgrendelen met niet-opgeslagen wijzigingen in de wereldwijde database, of de game een tijdje volledig offline maken. Het team was van mening dat de eerste beslissing de juiste was omdat mensen hierdoor konden blijven spelen.

In de toekomst gelooft het team dat ze een manier hebben om de personages te herstellen op een manier die niet leidt tot grote gegevensverliezen. Het moet “beperkt zijn tot een paar minuten verlies, indien aanwezig”, zegt Fletcher.

Dus wat doet het team aan dit alles? Je krijgt voorlopig een snelheidsbeperking om te voorkomen dat mensen itemfarms doen die te veel games maken en eraan meedoen. Diablo 2: Resurrected zorgt ook voor inlogwachtrijen om te voorkomen dat het spel vastloopt tijdens populariteitspieken, en belangrijke delen van taken worden opgesplitst in kleinere services.

READ  Wat is VRAM? | Wat doet VRAM? | Waar wordt VRAM voor gebruikt?

Amazon gebruikt de vaardigheid Lightning Fury om veel vijanden te vernietigen in Diablo 2 Resurrected

“Onze serverstoring was geen enkel probleem; we lossen elk probleem op zodra het zich voordoet, met verzachtende oplossingen en veranderingen in de architectuur op de lange termijn”, zegt Fletcher. verlies moet worden beperkt omdat de server enkele minuten offline was.

“Dit is geen complete oplossing voor ons en we blijven aan dit probleem werken. Ons team, met de hulp van anderen bij Blizzard, werkt eraan om de game-ervaring naar een plek te brengen waar iedereen zich goed voelt.”

{“Scheme”: {“Pagina: {“Inhoud: {“Titel: “Diablo 2: Serverproblemen herrezen vanwege populariteit en verouderde code,” “Type: “Nieuws”; “Categorie”: “Diablo-2-opgestaan ​​” },” user “: {” loginstatus”: false},” game “: {” publisher “:” Blizzard “,” genre “:” RPG “,” title “:” Diablo 2: Resurrected “,” Genres:[“RPG”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee
25 beste first-person schietspellen aller tijden
16. Gouden oog 007 totale duisternis Het is misschien technisch de beste...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *