Diablo 4 hands-on preview: we speelden Chapter 1 en bereikten level 25

Zelden komt er een spel voorbij waar ik niet aan kan blijven denken, zelfs als ik het niet speel. Er zijn veel geweldige games, begrijp me niet verkeerd, maar een paar spelen nog steeds door mijn hoofd, zelfs nadat ik van mijn computer ben weggegaan. Zoals je waarschijnlijk al geraden hebt, kan ik niet stoppen met aan Diablo 4 te denken. Zelfs in de huidige onvoltooide staat laat Blizzard ons geen screenshots maken van onze gameplay, waarschijnlijk vanwege een tijdelijke aanduiding in mijn build en andere normale audio dingen in ontwikkeling Maak geen mooie video, dus je kijkt naar de b-roll die ze hier hebben samengesteld – Diablo 4 zit boordevol verhaal, inhoud, esthetiek, karakteraanpassing en nog veel meer. Ik speelde bijna 12 uur van hoofdstuk 1 en veranderde mijn barbaar van een nauwelijks geklede Level 1-bodybuilder in een Level 25-krachtpatser uitgerust met botte en shock-buffs tegen de tijd dat ik het einde van de inhoud van deze versie bereikte.

Een van de eerste dingen die me opvielen aan de eerste twee uur van Diablo 4 was de omvang van het verhaal. Wat betreft de vorige games in de serie, je zult veel tijd besteden aan het bekijken van de verschillende tussenfilmpjes in de game (de eerste, in Blizzard-traditie, is altijd geweldig, en de laatste varieert op indrukwekkende wijze in zowel camerahoek als lengte). Als ik eerlijk ben, denk ik dat de herhaling van de tussenfilmpjes van de vroege game in combinatie met het onontkoombare waardeloze gevoel dat je op het laagste punt van de vermogenscurve zit als je net begint, ervoor zorgt dat Diablo 4 het eerste uur een beetje traag aanvoelt. of twee. Dat is niet echt een klacht, hoewel ik de inspanningen van Blizzard om meer verhaal in Sanctuary te stoppen wel toejuich. Het is een goede zaak om het levendiger en gevuld met meer geschiedenis te laten voelen. Trouwens, je zult nog steeds een buitensporige hoeveelheid tijd besteden aan het doden van monsters in gevechten.

READ  Het Gamer Drop-evenement bij Walmart bevat geen PS5's

Zoals je inmiddels hebt gehoord, is Diablo 4 opener dan ooit en werkt de implementatie van Blizzard goed. Natuurlijk kun je ronddwalen waar je maar wilt, maar de gebieden buiten waar je hoort te zijn in hoofdstuk 1 zijn van een veel hoger niveau – genoeg om je te verpletteren als een insect voor rondzwervende landen die toch niet welkom zijn. (Voor de context: de gebieden die je in hoofdstuk 1 bezoekt, lijken een opmerkelijk klein deel van de totale landmassa van het reservaat te zijn.) Maar je wordt sterk aangemoedigd om de gebieden te verkennen waartoe je behoort, aangezien je complimenten verdient voor het ontdekken van nieuwe gebieden , zijmissies oppakken en voltooien, en meer. Hoe hoger uw credit score, hoe beter de tastbare beloningen – vooral in de vorm van vaardigheidspunten. Bovendien kun je, naarmate je hoger komt, dingen doen zoals de alchemist bezoeken om het genezende vermogen van de gezondheidsdrankjes te verbeteren. Als je zowel steden als open slagvelden verkent, verschijnen er regelmatig blauwe uitroeptekens op je kaart, wat weer een zijmissie vormt. De lagen lopen hier zo breed en diep, dat Diablo 4 opnieuw aanvoelt als een extreem inhoudrijke ervaring.

De lagen lopen hier zo breed en diep, dat Diablo 4 opnieuw aanvoelt als een extreem inhoudrijke ervaring.


Over de krankzinnige inhoudslagen gesproken, de vaardigheidsboom is op de beste manier krankzinnig in dit spel. Het oscilleert langs naaf- en spaakcombinaties, waarbij elke naaf tussen de 4 en 8 opties biedt, waarvan sommige of/of selecties zijn. Het spijt me dat ik geen beelden heb van mijn barbaarse vastberadenheid om te delen, maar zoals mijn favoriet van de Diablo-spellen is, is mijn doel om op elk moment de meest pure pijn te kunnen leveren. Ik gooide verschillende punten in Bash, een hersenschudding, woede-opwekkende secundaire aanval, terwijl ik ging met bloedende Flay als mijn primaire aanval en wervelwind, sprong en doodslag toevoegde als mijn drie speciale vaardigheden en vervolgens Berserker Fury als mijn Ultimate, die ik bijna ontgrendelde het einde van mijn tijd met een versie van preview this. Ondertussen kun je ademen wanneer je maar wilt voor een redelijke vergoeding in-game goud. Uiteindelijk viel ik een punt terug, in de buurt van niveau 25, om een ​​andere tak van de vaardigheidsboom te kiezen om mijn actiepunt aan te besteden. Helaas heb ik hier geen screenshots van om je te laten zien, maar helaas…

READ  Pixel Watch ondersteunt technisch toch 20 mm-bereiken

De kern van elk Diablo-spel is natuurlijk de manier waarop je je vaardigheidspuntkeuzes gebruikt. Mijn algemene strategie, afhankelijk van waar ik tegen vocht, was om eerst achter de meest irritante en/of gevaarlijke slechterik in de maffia aan te gaan, hem te blokkeren met mijn Bash-aanval totdat hij verbijsterd was, waardoor ik kon overschakelen naar mijn basisaanval en slash. . Zijn levensbalk tot nul. Bij iedereen die me problemen bezorgde vanaf afstand, werd hun persoonlijke ruimte brutaal binnengedrongen door mijn Leap-aanval, waar ik ook veel vaardigheidspunten in stopte vanwege het nut ervan. Oh, en de sadistische vreugde die het me gaf om te zien hoe mijn tegenstanders onder mijn voeten verpletterden terwijl de grond om me heen explodeerde bij de landing.

Wat dat betreft, moet ik de schoonheid van het uiterlijk van Diablo 4 complimenteren. Het heeft een aangename belichting en opwindende gewelddadige effecten. De eerder genoemde sprong lijkt op een verwoestende, bijna bovenmenselijke daad. Evenzo is het een geweldige rit om door tientallen monsters tegelijk te spinnen en ze de een na de ander te zien exploderen in een scharlakenrode pasta. En door al je aanvallen in één gevecht te gebruiken – zoals je er binnenkort veel zult moeten doen – voelt Diablo 4 aan als een orkestrale, demonendodende uitvoering.

Sinds ik Hell’s handlangers heb verslagen (behalve de keren dat ze mij hebben gesneden!), is mijn tijd om het Heiligdom te doorkruisen nooit ouder geworden – niet alleen vanwege de overvloed aan zijmissies die vaak opdoken (verdorie, zelfs sommige van de willekeurige kerkers die geen bijbehorende side-quests hebben waren geweldig (zo erg zelfs dat het een half uur duurde om op te ruimen), maar ook de willekeurige gebeurtenissen in het spel, zowel openbaar als privé. Ik heb zelden andere spelers gezien vanwege de relatief kleine groep mensen die deze preview-build spelen, maar dat zal wel gebeuren, en dat betekent dat je waarschijnlijk een gemakkelijkere ervaring zult hebben bij die openbare evenementen dan ik. Ik hield me grotendeels staande, hoewel ik toegeef dat ik meedogenloos werd verslagen door de Stronghold-gebeurtenis, die op de kaart is gemarkeerd met een rode schedel. Het is een martelkamer met meerdere stappen die eindigde toen ik werd geslagen door de eindbaas van die ontmoeting. Ik was van plan om later terug te komen na een beetje levelen, maar helaas kwam ik tijd tekort.

Uiteindelijk voelt Diablo 4 aan als een sterk verbeterde versie van Diablo 2, wat in mijn boek het beste scenario is. Niet dat het Diablo 3 negeert – er zijn ook duidelijke aantekeningen van de beste van die game – maar visueel en technisch neigt het meer naar het draaiboek van Diablo 2. Hoe dan ook, dit wordt in elke definitie een enorm spel: de eerste campagne projecteert omhoog Tot ongeveer 50 uur op basis van mijn tijd met Act 1, plus Blizzard’s bijzonder gerichte endgame-dingen die we nog niet hebben gezien, mogelijkheden om als verschillende klassen te spelen en verschillende builds binnen dezelfde klasse te ontgrendelen, en het ontwikkelingsteam belooft nieuwe community-inhoud voor de komende jaren. De hemel helpt elk spel dat ergens in de buurt van Diablo 4 komt, omdat ik weet dat ik te veel op ga gaan in mijn avonturen in Sanctuary om me om iets anders te bekommeren.

Ryan McCaffrey is IGN’s Executive Editor of Previews en host van IGN’s Weekly Xbox Show, Podcast openenplus het maandelijkse (-achtige) interviewprogramma, IGN zonder filter. Het is een man in Noord-Jersey, dus het is “Taylor ham”, niet “pork roll.” Bespreek het met hem op Twitter op @medewerker.

Written By
More from Lesley Curry
Vier Sega Genesis / Mega Drive-games toegevoegd om het uitbreidingspakket online te wisselen
deelname aan Nintendo Live op mij Youtube Nintendo heeft zojuist nog vier...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *