Diablo 4 pc: beste instellingen, DLSS, systeemvereisten

Diablo 4 pc: beste instellingen, DLSS, systeemvereisten

Diablo is al tientallen jaren een nietje op pc, dus het is een groot probleem als er een nieuwe wordt uitgebracht. En Diablo 4 Het legt de lat voor de franchise hoger op zowel de gameplay- als de visuele afdeling. In deze handleiding laten we je de beste instellingen zien voor Diablo 4 Zo haal je het maximale uit het spel.

Gelukkig zijn er veel instellingen in het spel om de prestaties te verbeteren. Ik heb de game tientallen uren getest om tot de beste instellingen te komen, en om alle andere pc-opties in de game te bekijken.

Beste instellingen voor Diablo 4

Sneeuwstorm

Diablo 4 is een zeer schaalbare game, ontworpen om op vrijwel alles te draaien. Er is veel bereik in de grafische opties, maar voor de meeste pc’s zijn dit de beste instellingen die ik aanbeveel:

 • Kwaliteit textuur: hoog
 • Anisotrope filtratie: 8x
 • Schaduw kwaliteit: modus
 • Dynamische schaduwen: op
 • Zachte schaduwen: op
 • Schaduwkwaliteit: modus
 • SSO-kwaliteit: modus
 • Mistkwaliteit: modus
 • Chaos kwaliteit: een beetje
 • bont kwaliteit: modus
 • Gesimuleerde waterkwaliteit: een beetje
 • Polijstkwaliteit: hoog
 • Technische complexiteit: modus
 • Terreintechniek: hoog
 • Deeltjeskwaliteit: modus
 • Reflecties op het scherm: op
 • vervorming: op
 • Lage forex: op

Dit is het beste compromis voor beeldkwaliteit en prestaties dat ik heb gevonden. Je kunt in de onderstaande afbeelding zien hoe deze instellingen zich verhouden tot de Ultra-voorinstelling, en het komt aardig in de buurt. Je verliest een haartje detail in de texturen, maar het is geen enorme druppel. Dit geldt vooral als je bedenkt hoe lelijk het kan zijn Diablo 4 kan kijken als je alle instellingen verlaagt.

Hieronder zie je een vergelijking van de vier kwaliteitspresets. Textuurkwaliteit doet hier veel van het zware werk, maar er is een groot verschil tussen elk van de vier instellingen. De Low FX-optie heeft ook een grote invloed op de kwaliteit, waardoor de kwaliteit van texturen, gebladerte en partikeleffecten afneemt.

READ  Project Zomboid NPC's bevatten complexe en dynamische verhalen

De kwaliteit van de stof heeft ook de grootste invloed op de prestaties. Als je de game op 1080p draait, kun je gemakkelijk wegkomen met de Medium-instelling, terwijl je 1440p High zou moeten gebruiken en je 4K Ultra zou moeten gebruiken, ervan uitgaande dat je een GPU hebt die in verschillende games naar die resolutie kan streven.

Diablo 4 systeemvereisten

Blizzard biedt vier verschillende systeemvereisten Diablo 4. Dit is wat de studio aanbeveelt:

minimum aanbevolen hoog Ultra4k
Vooraf ingestelde afbeeldingen een beetje modus hoog super
resolutie / framesnelheid 720p@30fps 1080p @ 60 fps 1080p @ 60 fps 4K @ 60 fps
Genezer Intel Core i5-2500K of AMD FX-8350 Intel Core i5-4670K of AMD R3-1300X Intel Core i7-8700K of AMD Ryzen 7 2700X Intel Core i7-8700K of AMD Ryzen 7 2700X
geheugen 8GB 16 gigabyte 16 gigabyte 32GB
Fotografen kaart Nvidia GTX 660 of AMD R9 280 Nvidia GTX 970 of AMD RX 470 Nvidia RTX 2080 of AMD RX 5700 XT Nvidia RTX 3080 of AMD RX 6800 XT
opslag SSD van 90 GB SSD van 90GB SSD van 90GB SSD van 90GB

Je kan lopen Diablo 4 Op een volledig oud systeem zelfs aandringen op een hogere resolutie. Grote reden waarom dit is Diablo 4 Ondersteunt alle drie de belangrijkste hypersampling-technologieën: DLSS van Nvidia, FSR van AMD en XeSS van Intel.

Er zijn echter een paar interessante opmerkingen. Ten eerste, Diablo 4 Vraagt ​​om een ​​SSD, zelfs in zijn minimale vereisten. Dit komt steeds vaker voor in games en lijkt een belangrijke vereiste, gezien hoe weinig je anders nodig hebt voor de minimale vereisten.

De ontwikkelaars merken ook op dat het mogelijk is om het spel uit te voeren met minder dan de minimumvereisten (inclusief een harde schijf of geïntegreerde grafische kaart). De ontwikkelaar merkt echter op dat de gameplay-ervaring “aanzienlijk kan worden verminderd”.

Heb je 32 GB RAM nodig voor Diablo 4?

Diablo 4 Het vereist geen 32 GB RAM, maar het is een erg RAM-intensief spel. Dit komt met name door de kwaliteit van de textuur. Het heeft opmerkelijk hoogwaardige texturen en die 32 GB RAM kan het verschil maken in hoe stabiel een game is en hoe goed hij eruitziet.

Als je de game op 1440p of lager draait, zit je goed met 16 GB RAM. Als je de game echter in 4K wilt spelen met Ultra ingeschakeld, moet je 32 GB RAM hebben.

Upgraden en DLAA in Diablo 4

Diablo 4 Hij neemt een zeer unieke benadering van het nivelleren. Het ondersteunt technologie van AMD, Nvidia en Intel, maar je kunt ze niet allemaal gebruiken. Hier is hoe het afbreekt:

De game bepaalt automatisch tot welke upgrade-optie je toegang hebt, afhankelijk van welke GPU je hebt. Nvidia RTX GPU’s met FSR en XeSS worden bijvoorbeeld wel ondersteund Diablo 4 U mag alleen DLSS gebruiken. Zo ook de Intel De Arc A770 en A750 kunnen alleen XeSS gebruiken, ondanks dat ze in andere games met FSR werken.

Deze beperking is vreemd, maar het werkt eigenlijk best goed Diablo 4. Zoals je kunt zien in de meer prestatiegerichte preset bij elke tool, neemt DLSS duidelijk de leiding, dus het is absoluut de optie die je zou moeten gebruiken als je er toegang toe hebt. XeSS loopt wat achter, terwijl FSR op de laatste plaats staat qua beeldkwaliteit. De hiërarchie die is ingesteld, gaat samen met de beeldkwaliteit, zodat u de beste kwaliteit krijgt die uw GPU kan bereiken.

Naast de uitbreiding Diablo 4 Ondersteunt DLSS-framegeneratie op grafische kaarten uit de RTX 40. Ik denk niet dat het geschikt is voor een game als deze. Diablo 4 Het werkt al prima op bijna alle grafische kaarten uit de RTX 40-serie (en nog meer met DLSS Super Resolution), dus het genereren van frames is niet echt nodig.

Wat betreft mijn speelstijl, ik heb het meestal aan laten staan. Ik heb meer dan 50 uur in het spel gestoken en elke keer als ik Frame Generation aanzet, voelt het gewoon verkeerd. Vanwege hoe snel Diablo 4 Het, en de extra latentie die is ingebouwd met Frame Generation ingeschakeld, zorgt ervoor dat de game een beetje glad aanvoelt wanneer deze is ingeschakeld. De game is nog steeds speelbaar, maar als je Frame Generation niet nodig hebt om te draaien, moet je het uitschakelen.

En als je een grafische kaart hebt die zo krachtig is als de RTX 4080, hoef je waarschijnlijk niet eens DLSS Super Resolution uit te voeren. Gelukkig, Diablo 4 Nvidia’s Deep Learning Anti-aliasing (DLAA) wordt ook ondersteund. Dit brengt DLSS in de tegenovergestelde richting. In plaats van de beeldkwaliteit te verminderen om de prestaties te verbeteren, verbetert DLAA de beeldkwaliteit tegen een kleine kostprijs.

Het is ook een geweldige plek. Het verandert het uiterlijk van de game niet volledig, maar DLAA voegt wel een beetje scherpte toe aan reeds hoge resolutie texturen voor zeer lage prestatiekosten. DLSS is nog steeds het beste om te gebruiken als je moeite hebt om in de gewenste framesnelheid te passen. DLAA is echter een goede optie als u uw prestatiedoel al hebt bereikt met native resolutie.

Heeft Diablo 4 ray tracing?

Diablo 4 bevat geen enkele Ray tracing wordt echter geleverd met een verscheidenheid aan upgrade-opties. In plaats daarvan heeft de game standaard inversies van de schermruimte die je desgewenst kunt uitschakelen. Gezien het cameraperspectief van de game, doen de standaard belichtings- en schaduwtechnieken veel om de wereld realistisch te maken en tegelijkertijd prestaties te besparen.

Aanbevelingen van de redactie
Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *