Dien uw belastingaangifte in op uw smartphone met behulp van de applicatie

Met de nieuwe officiële app regel je eenvoudig de belastingaangifte voor 2020 met behulp van je Android-telefoon. We laten je zien hoe het werkt.

Lees verder na de aankondiging.

Ad 2020-app: zo werkt het

U kunt al jaren op twee manieren aangifte doen: via de website van de Belastingdienst of via de door de Belastingdienst ontworpen aangifteapp. De applicatie heeft maar één functie: u in staat stellen de nodige informatie in zo min mogelijk stappen in te vullen.

De aangifteaanvraag helpt u stap voor stap bij het indienen van uw aangifte. Als je de app voor het eerst start, maak je een pincode aan. Vervolgens logt u in met uw DigiD, waarna de app automatisch zoveel mogelijk informatie voor u invult. Dit doet de app door naar je vorige vergunning te kijken, wat je veel tijd bespaart.

Naast de smartphone-app ondersteunt Ad 2020 ook Android-tablets. Handig als u liever het grotere scherm heeft om uw gegevens nogmaals te lezen. Neem de tijd om deze informatie zorgvuldig te controleren. Is er iets mis? Dan moet u uw vergunning indienen via Website van de belastingdienst Aanbiedingen. Zijn alle gegevens correct? Dan kunt u uw vergunning direct vanuit de aanvraag indienen.

Meestal moet je elk jaar een nieuwe app downloaden, maar dat verandert in 2021. Vanaf nu wordt de aangiftetoepassing jaarlijks geactualiseerd, zodat je dezelfde app kunt blijven gebruiken.

Grote storing maakt de applicatie vandaag onbruikbaar

De app kan vanaf vandaag (1 maart) worden gebruikt, maar het heeft niet soepel gelopen. Door een storing was het niet mogelijk om de applicatie het grootste deel van de ochtend te gebruiken. Op het moment van schrijven is de app weer langzaam gestart, maar houd er rekening mee dat je vandaag enkele bugs kunt tegenkomen.

Zoals je kunt zien in bovenstaande tweet van de belastingdienst, heb je tot 1 mei de tijd om je belastingaangifte in te dienen.

Aankondiging 2020

belastingdienst

READ  De aanstaande Destiny 2-update lost veel vervelende Strikes-bugs op
More from Madison Garrett

De stem van Uma Thurman en Meryl Streep schildert stillevens …

Negin Kianfar (1969) is de Perzische stem van Uma Thurman, Meryl Streep...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *