Digital Backgammon Moonbreaker Fragmenten van het genereren van inkomsten in de eerste update

digitale miniaturen Backgammon Moonbreaker heeft zojuist zijn eerste inhoudsupdate ontvangen en daarmee laat Moonbreaker alle in-game inkomsten genereren achter. Ontwikkelaar Unknown Worlds Entertainment, de studio achter Subnautica, zei dat de in-game winkel en het model voor het genereren van inkomsten een negatieve invloed hadden op het doel om “Moonbreaker zo leuk mogelijk te maken”.

In de praktijk betekent dit dat de in-game store nu niet beschikbaar is en dat de premium Moonbreaker-munt, Pulsars, niet langer beschikbaar is. Alle eenheden worden automatisch ontgrendeld en Unknown Worlds zegt dat eenheden die in toekomstige seizoenen worden toegevoegd, ook automatisch op dezelfde manier worden ontgrendeld. Dit betekent natuurlijk dat de ondersteunende dozen niet meer nodig zijn en daarom ook zijn verwijderd.

Unknown Worlds vergoedt ook alle Pulsar-aankopen die zijn gedaan sinds het begin van de Moonbreaker Early Access-periode.

De oprichterspakketten van Moonbreaker blijven in de Steam-inventaris van spelers, waarbij de Pulsars in het pakket worden vervangen door exclusieve skins voor Zax en Slopper. Unknown Worlds zegt echter dat het deze pakketten terug zal brengen als spelers niet tevreden zijn met de verandering. Deze spelers hebben tot 6 december 2022 om de pakketten in te wisselen.

Eerder had Unknown Worlds zijn eigen gameplay-pulsar-oplaadsysteem teruggedraaid Moonbreaker baas dash-modus, Cargo Run.

Met patch 1.1 zijn “perks” en “blanks” -munten vervangen door vonken en kunnen ze worden gebruikt om upgrades te kopen voor zeldzaamheid van eenheden, wat volgens Unknown Worlds een puur cosmetische verbetering is.

Je zou ook snellere progressie in het seizoenspad moeten zien en ook de toevoeging van enkele nieuwe beloningen aan het seizoen.

READ  Het nieuwe Eve Online-logosysteem wordt een groot succes

De patch brengt ook enkele belangrijke wijzigingen aan in de spelregels. Er is niet langer een boost- of “gelijkspel” -mechanisme tijdens elke wedstrijd. Bemanningsroosters zijn teruggebracht van 10 naar acht, en elk spel begint met je hele team.

Dit zijn enkele vrij basale wijzigingen in de gameplay van Moonbreaker, dus lees zeker de Volledige patch-opmerkingen op de officiƫle website. De update bevat ook een nieuwe gamemap, Cholek, en de studio heeft de tweede aflevering ervan uitgebracht Een podcast vol traditieMoonbreaker: Tales of Access. Het is leuk om naar te luisteren terwijl je de in-game miniatuur-tekenset gebruikt.

Written By
More from Max Mcgee
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *