Dit is opgenomen in de nieuwste iOS-update

Dit is opgenomen in de nieuwste iOS-update

Ondervindt u nog steeds kleine problemen sinds eerdere updates? Dan brengt iOS 17.1.2 mogelijk verbeteringen met zich mee. iOS 17.1.2 is de nieuwste update voor iPhone, waarin Apple geen nieuwe features toevoegt maar problemen oplost. De update komt een paar weken na de release van iOS 17.1.1, waarin ook bugs zijn verholpen. Daarnaast heeft Apple macOS Sonoma versie 14.1.2 uitgebracht. Maar welke problemen worden nu opgelost? Meer hierover leest u in dit artikel.

De nieuwste iOS-update wordt momenteel uitgerold. Het kan dus enige tijd duren voordat de update voor u zichtbaar wordt. Apple rolt doorgaans updates uit van 19.00 uur Nederlandse tijd. Het heeft geen zin om in de reacties te melden dat je de update nog niet hebt gezien. Zie ook ons ​​artikel over iOS-installatieproblemen.

iOS 17.1.2 is beschikbaar

Sommige iPhone-gebruikers zijn onlangs enkele problemen tegengekomen. Zo ondervinden sommige gebruikers nog steeds wifi-problemen, die volgens Apple opgelost hadden moeten zijn in iOS 17.2. Mogelijk zijn er meer verbeteringen toegevoegd in iOS 17.1.2, maar dat blijkt niet duidelijk uit de release-opmerkingen. Traditioneel blijft het dubbelzinnig:

Deze update bevat belangrijke beveiligingsoplossingen en wordt aanbevolen voor alle gebruikers. Informatie over de beveiligingsaspecten van Apple software-updates vindt u op deze pagina:
https://support.apple.com/kb/HT201222

Er zijn altijd bugs die Apple met zulke kleine updates kan oplossen, dus we zullen dit artikel bijwerken zodra we meer weten over welke problemen precies zijn opgelost. We verwachten dat Apple zich met deze update ook zal richten op het verbeteren van de beveiliging, zoals vermeld in de release notes. Details hierover verschijnen vaak een dag later online.

READ  Storytel Reader verschijnt officieel in Nederland voor 129 euro

Download iOS 17.1.2 en iPadOS 17.1.2

Ga als volgt te werk om iOS 17.1.1 te downloaden:

  1. Ga op uw iPhone of iPad naar Instellingen > Algemeen > Software-update. Wacht tot de update op het scherm verschijnt.
  2. tik op Download en installeer.
  3. Wacht tot uw apparaat opnieuw is opgestart en de installatie is voltooid.

U kunt de update ook via uw computer uitvoeren. Om dit te doen, sluit u uw iPhone of iPad met een kabel aan op uw Mac en opent u Finder (of iTunes in macOS Mojave of eerder). Windows-gebruikers openen iTunes. Klik op uw aangesloten apparaat en kies Zoek naar de update. De update wordt vervolgens gedownload en op uw apparaat geïnstalleerd.

Heeft u een proefversie gebruikt en wilt u geen proefversies meer ontvangen? Vergeet niet om u af te melden voor het bètaprogramma als u de bèta niet langer wilt spelen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *