Dit is wanneer de Cyberpunk 2077 2.0-update wordt uitgebracht en de nieuwe pc-specificatievereisten

Dit is wanneer de Cyberpunk 2077 2.0-update wordt uitgebracht en de nieuwe pc-specificatievereisten

De Cyberpunk 2077: Phantom Liberty-uitbreiding wordt volgende week uitgebracht, maar daarvoor hebben we Cyberpunk 2077 Update 2.0, een gratis herwerking die voertuiggevechten, slimmere agenten, vaardigheidsbomen en nieuwe voordelen toevoegt, waaronder de mogelijkheid om een ​​soort piraat wilde magie. En een vaardigheden die ik alleen kan omschrijven als Big Hammer Go Brrrrrr. De technische ondersteuning van CD Projekt deelde de regiospecifieke downloadbeschikbaarheid van de update, evenals enkele tips voor nieuwe en terugkerende Cyberpunk 2077-spelers die de sprong wagen. laten we kijken.

Ten eerste raadt CD Projekt aan om na het installeren van Update 2.0 een nieuw spel te starten, omdat “opnieuw beginnen de algehele gameplay-ervaring zal verbeteren.” De studio raadt ook aan om voorlopig alle mods te verwijderen, omdat “door de grote hoeveelheid wijzigingen deze voor meer problemen kunnen zorgen dan normaal.”

De nieuwe versie van de game heeft ook bijgewerkte pc-systeemvereisten, zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding. De grote verandering is dat het nu alleen op SDD-schijven zal draaien, ondanks de pogingen van James om Starfield op een harde schijf te laten draaien. Ik kan me voorstellen dat hij dat hoe dan ook zal proberen te laten gebeuren.


Afbeelding tegoed: CD-project

De tijd waarin u de patch kunt downloaden, neemt af aan het einde van het bestand CD Projekt live-uitzending om 16.00 uur CEST Vandaag. Hier is Matts rapport over waar je voor moet betalen in Phantom Liberty versus wat je gratis krijgt in Cyberpunk 2077 Update 2.0, en hier is Grahams volledige recensie van Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, waar hij veel leuke dingen aan had zeg over een nieuw verhaalhoofdstuk voor de game dat de lancering ervan een absolute ramp was, vooral op de console.

READ  PC speelt dinsdagavond een van de grootste games van het jaar

“Als je Cyberpunk 2077 nog nooit eerder hebt gespeeld en de uitbreiding hebt gekocht, is Phantom Liberty een actievolle, absurde side-quest van 20 uur”, schreef Graham. “Als je het al eerder hebt gespeeld, is dit een onmisbare kans om oude vrienden te ontmoeten en nieuwe te maken in Night City.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *