Dit uiterst zeldzame exemplaar van de originele NES Zelda gaat echt voor waanzinnig geld

Niet lang geleden was er een zeer zeldzaam exemplaar van Super Mario Bros. verkocht voor $ 660.000 op een veiling, en nu is het de legende van Zeldabeurt.

Ja, in de gekke wereld waarin we nu leven, kopen mensen oude, moeilijk te vinden spelcassettes voor waanzinnige hoeveelheden geld. Een versie uit 1987 van de NES-klassieker Zelda – een vroege productieversie van de negende “Rev-A” die pas een paar maanden in productie is – heeft al meer dan $ 110.000 aan biedingen, met nog vijf dagen te gaan.

Erfgoedveiling Hij zegt dat het zou kunnen zijn Alleen maar Een kopie van deze speciale cartridge zal: Begin U heeft de mogelijkheid om te bezichtigen. De enige andere Legend of Zelda-buggy die veel zeldzamer is dan de “NES TM”-editie – de “eerste echte productierun”. Er wordt aangenomen dat er maar één verzegeld exemplaar van is en dat er zelfs niets te koop is.

Hoewel velen van ons misschien niet zoveel kunnen kopen voor een exemplaar van de originele Legend of Zelda, maak je geen zorgen – voor veel kleinere bedragen kun je altijd een gebruikt exemplaar kopen, of gewoon je Nintendo NES-bibliotheek opstarten op de Switch en speel daar het originele Link-uitje. .

Erfgoedveilingen hebben ook: Hoge kwaliteit Nintendo World Championship wagen om het ook te pakken.

Wat vind je van veel geld uitgeven aan videogames? Laat hieronder een reactie achter.

READ  De beste aanbiedingen en wedstrijden op vrijdag
More from Madison Garrett
Android 11 rolt uit voor Samsung Galaxy S20 (Plus en Ultra)
Heb je een Samsung Galaxy S20, S20 Plus of S20 Ultra? Dan...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *