Dit zijn de beste Xbox One-games die volgende week worden gelanceerd

Elke week worden er een aantal games gelanceerd op Xbox One, en het kan een moeilijke beslissing zijn om te beslissen welke je wilt kopen. We hebben een lijst samengesteld met enkele van de beste titels die tussen 28 september en 2 oktober verschijnen. De games die hieronder worden genoemd, zijn langverwachte ervaringen die je zou moeten overwegen. Het hoogtepunt van volgende week is Crash Bandicoot 4: het wordt tijd.

Crash Bandicoot 4: het wordt tijd

Stort je neer in een door de tijd verbrijzeld avontuur met je favoriete buideldieren. Neo Cortex en N. Tropy zijn er weer mee bezig en lanceren een totale aanval op niet alleen dit universum, maar het hele multiversum! Crash en Coco zijn hier om de dag te redden door de vier Quantum Masks te herenigen en de regels van de realiteit te ombuigen.

Crash Bandicoot 4: het wordt tijd is gepland voor lancering op 2 oktober, geprijsd op $ 59,99. Je kunt de game kopen via de Microsoft Store.

Star Wars: Squadrons

Beheers de kunst van starfighter-gevechten in de authentieke pilootervaring Star Wars: Squadrons. Maak je gordel vast, voel de adrenaline van first-person multiplayer space-luchtgevechten naast je squadron en leer wat het betekent om piloot te zijn in een spannende Star Wars-campagne voor één speler.

Star Wars: Squadrons wordt verwacht op 2 oktober, geprijsd op $ 39,99. De game draait op 4K-resolutie op Xbox One X. Je kunt Star Wars: Squadrons op de Microsoft Store.

Veer

Feather is een ontspannende vogelsimulatie die perfect is om tot rust te komen. Of je nu alleen bent of met andere online spelers, Feather laat je een vogel worden en verbluffende locaties verkennen terwijl je door de lucht zweeft! Geen vijanden, geen gevechten, geen bedreigingen – gewoon een vreedzame vlucht alleen of met andere vogels.

Veer zou op 30 september van start moeten gaan tegen een prijs van $ 9,99. U kunt het op de Microsoft Store.

READ  Atlas onthult zeven projecten om het 25-jarig jubileum van Parsona te vieren

In welke van deze games ben je geïnteresseerd? Laat het ons weten in de comments.

Written By
More from Vanessa Hale
Xbox Series X lost eindelijk een van de vreemdste consoleproblemen op
Xbox lost eindelijk een van de vreemdste problemen op Xbox Series X...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *