Download de Tier-1-verdienstenlijst in PDF-formaat op mha.gov.in

Download de Tier-1-verdienstenlijst in PDF-formaat op mha.gov.in

IB JIO Result 2023 werd op 9 oktober vrijgegeven door het Ministerie van Binnenlandse Zaken op mha.gov.in. Kandidaten die op 22 juli aan het examen deelnamen, kunnen hier de directe link raadplegen om de PDF van het IB JIO-resultaat te downloaden, de stappen om de Tier 1-verdienstenlijst, de Tier 2- en Tier 3-examendatum en andere details te downloaden.IB JIO Resultaat 2023: Download Merit List PDF

Internationale baccalaureaatresultaten 2023: Het Inlichtingenbureau van het Ministerie van Binnenlandse Zaken heeft het schriftelijke examen afgenomen voor de functie van Junior Intelligence Officer (JIO) Technische Tweede Klasse. Kandidaten die aan het examen deelnamen, kunnen de resultaten uit dit artikel downloaden. De uitslag wordt op 9 oktober 2023 bekend gemaakt op de officiële website.

IB JIO-resultaat pdf-download

MHA heeft de lijst met kandidaten op de shortlist voor het examen opgesteld. De lijst bevat het lijstaantal kandidaten dat is geselecteerd voor het examen van het eerste niveau. Geselecteerde kandidaten moeten verschijnen voor niveau II/niveau III. Kandidaten worden via e-mail/sms op de hoogte gebracht om de oproepbrieven voor het niveau II/III-examen te downloaden (met vermelding van datum, tijd, locatie, relevante instructies enz.) op het juiste moment .

IB JIO niveau 2 examendatum

Kandidaten van wie het rolnummer op de verdienstenlijst staat, komen in aanmerking voor deelname aan de volgende selectieronde, het examen van Tier 2. IB JIO Tier 2 wordt voorlopig gehouden In november/december 2023. Het zal een praktisch en technisch karakter hebben, passend bij het functieprofiel, en deze test zal 30 punten tellen.

READ  Hoe u uw Twitter-archief kunt downloaden

Hoe download ik IB JIO Result 2023: Bekijk de stappen hier

Kandidaten kunnen de resultaten downloaden van de officiële website. Ze kunnen volgen

Stap 1: Bezoek de officiële website van het Inlichtingenbureau of het Ministerie van Binnenlandse Zaken (https://www.mha.gov.in).

Stap 2: Ga naar het gedeelte ‘WhatsNew’.

Stap 3: Zoek de resultaatlink.

Stap 4: Download het IB JIO-resultaat in PDF-formaat

Stap 5: Controleer de rolnummers van de geselecteerde kandidaat

Stap 6: Haal de afdruk van het resultaat eruit

In totaal zullen 797 vacatures voor de posten van junior inlichtingenofficieren worden vervuld.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *