Download Festival kondigt 14 nieuwe bands aan

14 nieuwe groepen aangekondigd dit jaar Festival downloaden!

Na het aankondigen van de vind-ik-leuks Een dag om te herinnerenEn de wilde morgenEn de oranje codeEn de mastodontEn de mannelijkheidEn de sluipen En meer in september, nu zijn er nog 14 bands aangekondigd op het grootste rock- en metalfestival van het VK!

De pionier in de nieuwste advertentie is leerEn de YunakaEn de HeriotEn de baan cultuur En de rode slagtand die allemaal tijdens het weekend op het festival zullen optreden. Ook bevestigd BiminiEn de Dana DentaEn de Kid BrunswickEn de Arcade BankenEn de SkindEn de naar eerlijkheidEn de fermentorenEn de het zal gebeuren En hoewel zeer controversieelEn de ALESTORME.

Over optreden op het festival van dit jaar gesproken, leer confrontatie leider bungee-web Zegt , “speel de Downloaden piloot Na anderhalf jaar gesloten te zijn geweest, was het een geweldige ervaring, dus het is een droom die uitkomt om je terug te brengen naar ons favoriete festival en ons spirituele thuis om samen met KISS en Maiden te spelen. Bovendien hebben we een aantal geweldige nieuwe rocknummers waarvan we niet kunnen wachten om ze allemaal te horen.”

Yunaka frontvrouw Theresa Jarvis Toevoegen , “Ahhhh Downloaden! Sommigen van ons zijn al weg sinds we 14 waren, dus het is een absoluut genoegen om daar weer terug te zijn. De energie is altijd geweldig en dat is een spannende line-up van muziek.”

Het Download Festival vindt plaats van 10-12 juni 2022 in Donington Park, Castle Donington. Tickets zijn nu te koop hier.

Ga voor meer informatie over het festival naar hun officiële pagina op Facebook.

READ  Hoe & Vikings-Packers Game te bekijken
Written By
More from Eda Greene
Waarheid sociale wachtlijst: registratiestatus, downloadfout en meer
Staat u nog steeds op de Truth Social Waitlist, ondanks dat u...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *