Download iOS 15 CarPlay-achtergronden in hoge kwaliteit voor elk apparaat

Je kunt nu de nieuwe CarPlay-achtergronden downloaden die bij iOS 15 worden geleverd voor elk apparaat dat je in Full HD hebt.

De nieuwste iOS 15 CarPlay-achtergronden zijn nu beschikbaar voor iedereen om te downloaden

Omgaan met een nieuw programma is leuk, maar het behang maakt een vrij groot deel uit van de hele ervaring. We zijn er onlangs een paar tegengekomen, een met de nieuwe iPad Pro, iOS 15, iPadOS 15 en macOS Monterey, en maar weinig mensen weten dat CarPlay vanaf iOS 15 ook is bijgewerkt met nieuwe achtergronden. Gelukkig is het nu voor iedereen beschikbaar om te downloaden.

Sommige M1 iMac-eenheden worden geleverd met een kantelbaar scherm en draaibevestigingen

Helaas kwam de bètaversie van iOS 15 en iPadOS 15 met slechts één achtergrond, die beschikbaar is in twee smaken: licht en donker. Hopelijk zal Apple er een of twee aanbieden wanneer de definitieve versie later dit jaar iedereen bereikt. Maar CarPlay ontving acht enorme nieuwe achtergronden, wat geweldig is. Apple’s liefde voor achtergronden lijkt sterker te worden als het gaat om software voor in de auto.

Als je deze achtergronden in maximale kwaliteit wilt downloaden, zorg er dan voor dat je ze allemaal als zip-bestand krijgt deze link. Als je de stress niet erg vindt en gewoon de achtergronden wilt proeven voordat we doorgaan met de hoogwaardige versies, klik dan op de onderstaande galerij:

Deze wallpapers zien er op een OLED-scherm eigenlijk mooi uit, vooral de donkere versies. En met een geweldige resolutie van 2048 x 2048 werkt hij overal prima voor je. We raden echter niet aan om het naar een 4K-scherm te duwen.

READ  Top 5 mobiele games van 2020: Cristina's keuze van het jaar | Lidwoord

Vertel ons hieronder wat je van deze wallpapers vindt. En als dat mogelijk is, waarom deel je dan de screenshot niet waar je hem uiteindelijk gaat gebruiken.

Bekijk hieronder meer achtergronden terwijl je hier bent:

Written By
More from Eda Greene

Xiaomi test de eerste bètaversie van MIUI 12 met Android 12 voor Mi 11

Android 12 bereikte onlangs bèta 4.1 als een bugfix in bèta 4...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *