Download KWS Feed Crop-brochure – gratis ter beschikking gesteld door KWS

Wordt gesponsord door KWS

Vandaag is het 8.30 uur

KWS Benelux is een dochteronderneming van het onafhankelijke familiebedrijf KWS SAAT SE & Co. KGaA is in 25 jaar uitgegroeid tot een belangrijke speler in de Benelux. Ons doel is om elke boer van dienst te zijn met goede gewassen, variëteiten en professionele ondersteuning.

De medewerkers van KWS Benelux werken dagelijks met trots, passie en ervaring opgedaan in de dagelijkse agrarische praktijk om dit doel te bereiken. KWS hanteert een visie gebaseerd op duurzaamheid, vertrouwen en betrouwbaarheid. KWS streeft naar de hoogst haalbare balans in de teelt van gewassen, door deze optimaal te laten functioneren onder de omstandigheden die in de Benelux worden toegepast.

2 zaden gevoed
Om de waarde die KWS u als boer al biedt te vergroten, is de strategie Seed2Feed gelanceerd, die werkt aan het verbeteren van de plantenteelt en diervoeding. Met het juiste gewasKiezen op uw velden legt de basis voor uw portie voedsel en vice versa.

Deze en alle informatie over de nieuwe maïsrassen Fast Spring Rye en KWS Feedbeet vindt u in onze nieuwe brochure. Klik hier Om het gratis te downloaden. Liever een hardcopy? Dat kan zeker. Neem dan contact op met onze medewerkers: +31 (0) 76-5030003.

Interessante actie: bestel het maiszaad in januari en maak kans op een heel mooi zaadje 2 zaden gevoed-Deal!
De introductie van Seed2Feed, voor rantsoen en gewasverbetering, was zeer succesvol. Om dit te vieren maak je kans op het SEED2FEED Pakket. Bestel uiterlijk 31 januari 2021 Via de webwinkel maiszaad van de KWS-rassen: Prixdor, Papageno, Megusto, Johaninio, en Corazon van Figaro.

READ  Theatertoepassing voor mensen met een handicap

We trekken een Seed2Feed-pakket tussen telers, dat bestaat uit KWS + Fast Spring Rye maïszaad voor 5 hectare en een 1 jaar Farmdesk-licentie met bijbehorende begeleiding door een van onze Seed2Feed-consultants. De winnaar wordt op 3 februari 2021 getrokken. De winnaar krijgt zo snel mogelijk bericht. Bovendien is er een vroegboekkorting van 3 € per stuk van toepassing op elke bestelling in januari!

bellen
Onze medewerkers uit uw omgeving adviseren u in 2021 graag over het planten, oogsten en bewaren van KWS-rassen. Klik hier Voor hun contactgegevens.

We wensen je een goed groeiseizoen!

Deze business case wordt ondersteund door:
More from Madison Garrett

Teamfight Tactics: Reckoning, de nieuwe gameconsole, tussen goed en slecht

Teamfight-tactieken Binnenkort Een nieuwe batch eenheden, En Riot Games heeft eindelijk het...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *