Download “Lieve Esther” nu en bewaar het voor altijd

Chinese kamer

Als er iets is dat we allemaal graag zien, is het een geweldig gratis geschenk. Ter gelegenheid van het tienjarig jubileum van Beste Estherontwikkelaar van het spel The Chinese Room is a show Gratis spel op Steam. Zolang je snel handelt, is het spel aan jou.

Daar zou men tegen kunnen argumenteren Beste Esther Hij lanceerde het hele genre genaamd loopsimulators. Dit leidde tot geliefde spellen zoals Ging naar huis, BrandwachtEn een groot aantal andere games die niet gericht zijn op gevechten. In plaats daarvan richten deze games zich op verhaal en verkenning. Sommige mensen gebruiken de term ‘loopsimulator’ als een belediging, maar het kan ook vertederend zijn.

De Steam-beschrijving legt uitstekend uit waar het van gemaakt is Beste Esther zo mooi:

Beste Esther, dompelt je onder in een verbluffend mooie wereld, een desolaat afgelegen eiland ergens in de Buiten-Hebriden. Terwijl je verder gaat, begint een stem stukjes van een bericht voor te lezen: “Dear Esther…” – en zo begint een reis door een van de meest originele first-person games van de afgelopen jaren.

Het is een eenvoudig uitgangspunt, maar de fantastische gamewereld (destijds) zorgt ervoor dat je wilt blijven verkennen om te zien wat er echt aan de hand is.

gebruiker, Beste Esther: Landmark-editie Het wordt verkocht voor $ 9,99, maar tussen nu en 16 februari om 10:00 AM ET kun je het toevoegen aan je Steam-bibliotheek en je game voor altijd behouden.

Dit is niet een van die gratis aanbiedingen voor een soort weekenddeals. Zodra je het spel aan je bibliotheek hebt toegevoegd, kun je het op je gemak spelen.

READ  REET Final Answer Key 2021 vrijgegeven op reetbser21.com-Steps om te downloaden


Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *