Download MX Linux 21 ISO gebaseerd op Debian 11 Bullseye

Links om de nieuwste versie van MX Linux 21 aka “Wildflower” gratis te downloaden, haal het ISO-bestand beschikbaar via Sourceforge en installeer het.

MX Linux 21 (Wilde Bloem)) is de nieuwste MX Linux-ontwikkelaarsrelease op basis van de stabiele Debian 11 Bullseye. Zoals we weten is MX Linux erg populair onder Linux-gebruikers die een laag gewicht en snelheid willen, vandaar dat dit de nieuwe grote release voor hen is. Dit komt omdat standaard pc-gebruikers eenzijdig afzien van het gebruik van Debian vanwege het trage proces van het adopteren van nieuwe functies, en het moet zijn omdat Debian een server is die zich primair richt op Linux in plaats van op de consument.

Welnu, we hebben Ubuntu al op basis van Debian, maar MX Linux is erin geslaagd zijn eigen plaats te veroveren onder de internetgebruikers vanwege de snelheid en 32-bits ondersteuning, die het nog steeds biedt.

Om vooruit te komen en een stap verder te gaan in het bieden van een kwaliteitservaring, wordt MX Linux 21 geleverd met alle nieuwe functies die erbij betrokken zijn, inclusief updates voor de hele pakketboog die het systeem vormt binnen, maar ook buiten de Debian-repositories. MX Linux 21 wordt dus geleverd met de Linux 5.10 LTS-kernel samen met andere modernere componenten, waaronder de Linux 5.14-kernel en een van de nieuwste versies van Mesa, met standaard Vulkan-stuurprogramma’s.

Net zoals het was vóór de grote release van MX Linux 21, is het beschikbaar met XFCE als desktopomgeving, evenals KDE Plasma en Fluxbox met MX Linux 21. Als we het hebben over de huidige versie van deze desktops die door deze Linux worden gebruikt terwijl dit schrijven In het artikel zijn dat Xfce 4.16, KDE Plasma 5.20 en Fluxbox 1.3.7, die allemaal een nieuwe welkomstwizard, een nieuwe aangepaste configuratiemodule en “veel aanpassingen en aangepaste scripts” bevatten.

READ  WBCS Mains 2021-toegangskaart vrijgegeven; Download hier

MX Linux 21 met Xfce Desktop Min

Onder andere Nieuwe functies van MX Linux 21 Dit zijn de belangrijkste:

  • Debian 11 “Pulse” als basis
  • Het besturingssysteem heeft nu een nieuwe optie in Bestand Systeeminstallatieprogramma voor partitieopslag, inclusief LVM-ondersteuning als er al een eerder LVM-volume aanwezig is en de mogelijkheid om bestaande gegevenspartities in te stellen die bij de installatie moeten worden gemount.
  • Live-systeem met UEFI met opties voor gegevenspersistentie.
  • SysVinit blijft het opstartsysteem, maar de systemd-optie is beschikbaar om op te starten naar geïnstalleerde systemen, niet naar live-systemen.
  • Beste Realtek wifi-ondersteuning

Op Debian 11 gebaseerde MX Linux 21 (Wildflower) Downloadkoppelingen

Hier downloaden links Op MX Linux 21 32-bits voor Xfce- en Fluxbox-versies en ook 64-bits voor KDE Plasma-versie, via SourceForge:

Written By
More from Eda Greene
Kijk hoe u kunt downloaden van sbi.co.in/-India News, Firstpost
De toegangskaart kan tot 23 mei worden gedownload en kandidaten kunnen het...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *