Download Oppo Locate N-achtergronden in HD

Oppo Discover N is Oppo’s nieuwe opvouwbare, eigenlijk in eerste instantie opvouwbare. Onder zijn sterke punten valt zeker zijn compacte formaat op, dankzij het nieuwe type-element. Momenteel in eerste instantie opvouwbaar voor het bedrijf, kan het ontbreken van nieuwe achtergronden om de belasting van onze gadgets bij hogere resoluties te verminderen zeker niet.

Gelegen tussen Samsung’s Fold en Flip, is de nieuwe Oppo Discover N een centrale verdieping die veel nieuwsgierigheid zou kunnen opwekken. Aantrekkelijke structuur, door de verwerking van producten en het punt waar de hartlijn van de binnengalerij moeilijk te zien is, is er na sluiting geen dikte tussen de twee lichamen.

Het invoer- of hoofdscherm is een 5,49-inch AMOLED met een resolutie van 1972 x 988 pixels en een verversingsniveau van 60 Hz. Hoewel het interne scherm 7,1 inch is met een resolutie van 1792 x 1920 pixels en een dynamische verversingsfrequentie van 120 Hz. Binnenin bevindt zich een Snapdragon 888-processor die is gekoppeld aan maximaal 12 GB RAM en 512 GB kennisopslag.

De belangrijkste digitale camera van de Come Via N is een 50 MP, 16 MP ultragroothoek en 13 MP telefotocamera. Op de ingang en het interne scherm zitten twee 32 megapixel camera’s.

Oppo biedt zeer aantrekkelijke en aantrekkelijke nieuwe wallpapers voor een verscheidenheid aan nieuwe hoge kwaliteit. U kunt het wallpaper-pakket hieronder downloaden op de onderstaande verbinding direct na de previews.

geweldig laden…

oppo vind n. wallpapers

Download Oppo Locate N Inventory-achtergronden

Written By
More from Eda Greene
Xiaomi test de eerste bètaversie van MIUI 12 met Android 12 voor Mi 11
Android 12 bereikte onlangs bèta 4.1 als een bugfix in bèta 4...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *