Download WDSU Parade Tracker voor iPhone- en Android-apparaten

De carnavalsperiode in het zuidoosten van Louisiana betekent dat het tijd is om de Parade Tracker te lanceren, we hebben dit jaar misschien geen rally’s vanwege het Coronavirus, maar de geest van Mardi Gras leeft nog! In de laatste update van de WDSU Parade Tracker vind je het laatste nieuws over hoe mensen in de metro van New Orleans genieten van de goede tijden, maar dan veilig! Je vindt er muzikale optredens van beroemde lokale artiesten, de nieuwste en meest exclusieve huisdrijvers en meer! Geld voor muzikanten die hard zijn getroffen door de pandemie met onze partner Musicians Village. De app biedt nu een veilige en gemakkelijke manier om te doneren aan degenen die helpen de cultuur van de stad levend te houden. Op Mardi Gras Day kun je de speciale “The Spirit of Mardi Gras” rechtstreeks in de Parade Tracker bekijken. De special toont de veerkracht van onze stad tijdens een van onze seizoenen in New Orleans. Als je Parade Tracker al op je iPhone of Android-apparaat hebt staan, staat je bovenaan, maar zorg ervoor dat je deze bijwerkt via app-stores, zodat je de laatste informatie hebt, de app is gratis voor iPhone- en Android-smartphones. WDSU Parade Tracker voor iPhone- en Android-smartphones! Klik hier om te downloaden voor iPhones Klik hier om te downloaden voor Android en bekijk hier lokaal nieuws, weer en actuele gebeurtenissen met de WDSU-app. Abonneer u op onze e-mailnieuwsbrief om het laatste nieuws rechtstreeks in uw inbox te ontvangen. Klik hier om te registreren!

READ  De IIFT 2021-toegangskaart wordt morgen uitgegeven; Hier leest u hoe u kunt downloaden

De carnavalsperiode in het zuidoosten van Louisiana betekent dat het tijd is om door de Parade Tracker te breken.

We hebben dit jaar misschien geen rally’s vanwege het Coronavirus, maar de geest van Mardi Gras leeft voort!

In de laatste update van de WDSU Parade Tracker vind je het laatste nieuws over hoe mensen in de metro van New Orleans de goede tijden kunnen horen, maar veilig!

Je vindt er muzikale optredens van beroemde lokale artiesten, de nieuwste en meest exclusieve thuisconcerten en nog veel meer!

Help ons samen met onze partner Musicians Village om geld in te zamelen voor muzikanten die zwaar getroffen zijn door de pandemie.

De app biedt nu een veilige en gemakkelijke manier om te doneren aan degenen die helpen de cultuur van de stad levend te houden.

Op Mardi Gras Day kun je de speciale “The Spirit of Mardi Gras” rechtstreeks in de Parade Tracker bekijken. De special toont de veerkracht van onze stad tijdens een van onze seizoenen in New Orleans.

Als je Parade Tracker al op je iPhone of Android-apparaat hebt staan, staat je bovenaan, maar zorg ervoor dat je deze update via de app stores, zodat je over de meest recente informatie beschikt.

De app is gratis voor iPhone- en Android-smartphones.

Download WDSU Parade Tracker voor iPhone en Man qua uiterlijk slimme telefoons!

Klik hier om te downloaden voor iPhone-apparaten

Klik hier om het downloaden te starten Man qua uiterlijk

Volg hier lokaal nieuws, weer en actuele gebeurtenissen met de WDSU-app. Abonneer u op onze e-mailnieuwsbrief om het laatste nieuws rechtstreeks in uw inbox te ontvangen. Klik hier om te registreren!

READ  Hoe kan ik een verkapte Aadhaar-kaart online downloaden?
Written By
More from Eda Greene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *