Download Windows 11 ISO vanaf uw Mac

Download Windows 11 ISO vanaf uw Mac

Windows 11

U kunt een Windows 11 ISO-installatieprogramma downloaden en maken vanaf uw Mac met behulp van een gratis MacOS-app genaamd CrystalFetch.

CrystalFetch is een zeer eenvoudige applicatie die een Windows 11 ISO of Windows 10 ISO voor Apple Silicon- of Intel X86-platforms downloadt en maakt, die u kunt gebruiken om Windows 11 of Windows 10 op een Mac te installeren, of op een virtuele machine.

Dit biedt een alternatieve oplossing voor het verkrijgen van Windows 11 op een Mac, die anders is dan het uitvoeren van Windows 11 op ARM Macs met behulp van een VHDX-bestand verkregen door Microsoft en opgestart met UTM.

Hoe Windows 11 ISO van Mac te downloaden

  1. Ontvang CrystalFetch gratis in de App Store
  2. Open Crystal Fitch
  3. Selecteer “Windows 11” (of Windows 10 als je dat liever hebt) en selecteer Apple Silicon of Intel
  4. Hoe u het Windows 11-installatieprogramma ISO kunt downloaden en bouwen vanaf een MacHoe u het Windows 11-installatieprogramma ISO kunt downloaden en bouwen vanaf een Mac

  5. Klik op Downloaden en ga akkoord met de voorwaarden van Microsoft die verband houden met de Windows ISO
  6. Hoe u het Windows 11-installatieprogramma ISO kunt downloaden en bouwen vanaf een MacHoe u het Windows 11-installatieprogramma ISO kunt downloaden en bouwen vanaf een Mac

  7. De Windows 11 ISO wordt gedownload en gemaakt

Als u klaar bent, kunt u de Windows 11 ISO gebruiken voor welk doel dan ook, of het nu in een virtuele machine op uw Mac is of anderszins.

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van CrystalFetch om Windows ISO-bestanden te downloaden. Een daarvan is dat het uiteraard heel eenvoudig is, maar een andere is dat je, in tegenstelling tot sommige andere methoden om Windows ISO-bestanden (of VM-bestanden) te verkrijgen, geen login nodig hebt. bestand.Microsoft.

U kunt meer lezen over virtuele machines en UTM

Als je een andere, betere manier kent om een ​​Windows 11 ISO van een Mac te krijgen of te maken, deel deze dan met ons in de reacties.

READ  Universiteit van Texas in San Antonio

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *