Downloadgeschiedenis bekijken en wissen in Mozilla Firefox

Firefox op Windows, Mac en Linux houdt alles bij wat u downloadt in zijn bibliotheek – tenzij u zich in de modus voor privé browsen bevindt en het gewoon sluit. Om uw paden op een andere manier vrij te maken, moet u dit handmatig doen. Hier is hoe.

Open eerst Firefox. Klik in elk Firefox-venster op de menuknop (drie regels) en selecteer “Downloads”. Of u kunt op uw toetsenbord op Ctrl + J (Command + J op een Mac) drukken.

Klik in Firefox op de menuknop en selecteer vervolgens "downloaden."

Het venster “Bibliotheek” wordt geopend in Firefox, met de nadruk op de geschiedenis van “Downloads” in de zijbalk aan de linkerkant. U ziet een lijst met lopende of voltooide downloads en u kunt hier verschillende acties uitvoeren, zoals klikken op het kleine mappictogram naast een item in de lijst om de huidige locatie van het gedownloade bestand te zien.

Firefox downloadbibliotheek

Om een ​​enkel gedownload bestand uit uw downloadgeschiedenis te verwijderen, klikt u met de rechtermuisknop op het item in de lijst en selecteert u “Verwijderen uit geschiedenis” in het korte menu dat verschijnt. Hiermee wordt het bestand dat op uw computer is opgeslagen niet verwijderd.

Klik in Firefox met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer "Wissen uit de geschiedenis."

Om uw volledige downloadgeschiedenis van Firefox in het venster Bibliotheek > Downloads te wissen, klikt u op de knop Downloads wissen op de werkbalk.

waarschuwing: Het wissen van uw downloadgeschiedenis in Firefox heeft geen invloed op of verwijdert geen bestanden die u op uw apparaat hebt opgeslagen. Als u de bestanden zelf wilt verwijderen, moet u hun downloadsites vinden en ze handmatig verwijderen.

Klik in Firefox op "Wis downloads."

Nadat u op Downloads wissen hebt geklikt, verdwijnt uw downloadgeschiedenis en kunt u het bibliotheekvenster veilig sluiten.

De privémodus van Firefox registreert tijdelijk uw downloadgeschiedenis terwijl u zich nog in de privémodus bevindt, maar zodra u alle privévensters sluit, wordt uw downloadgeschiedenis automatisch gewist.

READ  Markt voor mobiele game-apps 2020-2026 | Uitgebreide studie COVID19-impactanalyse | Wereldwijd belangrijke spelers: NetEase, Tencent Holdings, WeMade Entertainment, Activision Blizzard, enz.

Onthoud dat gedownloade bestanden niet automatisch worden gewist: Firefox zal vergeten dat het ze heeft gedownload, maar u zult ze handmatig uit de opslag van uw computer moeten verwijderen als u ze niet wilt plaatsen.

Verwant: Mozilla Firefox altijd starten in de modus voor privé browsen

Written By
More from Eda Greene
Telegram overschrijdt 1 miljard downloads in de Play Store
De berichtenclient van Telegram heeft de grens van één miljard download in...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *