Dragon Quest Builders 2 is de volgende gratis bèta voor gebruikers van Nintendo Switch online

Dragon Quest Builders 2 is de volgende gratis bèta voor gebruikers van Nintendo Switch online
Foto: Square Enix

Bijwerken: Dragon Quest Builders 2 is ook bevestigd voor Noord-Amerika:


Een inboorling: Maine AmbachtEet je hart uit. De tweede inzending in de geweldige Square Enix-game Draken Avontuur kruis ketting Dragon Quest Builders 2Het is vanaf morgen gratis beschikbaar voor Nintendo Switch Online-abonnees in Europa.

Nintendo of Europe maakte de aankondiging eerder vandaag op Twitter. De gratis proefperiode loopt van morgen tot 26 april, waardoor je een volledige week hebt om content naar wens te bouwen!

Dit vervolg is een soort vervolg Dragon Quest II die de zonen van Harjun volgt. Deze groep wil wraak nemen op de afstammelingen van Erdrick en wil alle bouwers uitschakelen om te voorkomen dat de wereld opnieuw wordt gecreëerd. Je personage komt overeen met een geheugenverlies Malroth – een zeer grote referentie voor Dragon Quest II – om bouwvaardigheden te verbeteren en te voorkomen dat kinderen bouwers oppikken.

Je hoeft de originele Dragon Quest II niet te spelen, je hoeft niet eens te spelen Dragon Quest-bouwers Om te genieten van Builders 2. De game is in feite een RPG-versie van Minecraft, waarin je vecht tegen slijm, lacht, reuzen en meer, terwijl je ook probeert te helpen de wereld weer op te bouwen.

Als je een NSO-abonnement hebt en in Europa woont, vinden we dit absoluut het proberen waard. Bij Onze recensie van de game uit 2019We gaven Builders 2 veel lof:

“Dragon Quest Builders 2 is een veel zelfverzekerder spel dan zijn voorganger, het breidt zijn concepten brutaal uit, lost veel van zijn gebreken op en biedt een algehele robuustere avonturenervaring die fans niet willen missen.”

Zal deze gratis proefversie u een kans geven? Heb je Dragon Quest Builders 2 al gespeeld en wil je het aanraden? Laten we het weten!

READ  Apex Legends-spelers beweren dat constant "zweten" het onmogelijk maakt om plezier te hebben

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *