Draymond Green stuurt een grappige tweet naar NBA Finals Game 7 op Vaderdag

In het kielzog van De Warriors wonnen de NBA-titel van 2022Draymond Green is Veel plezier op Twitter.

Aan de andere kant heeft Green altijd plezier op Twitter, maar terug in de tijd sinds de Warriors Boston Celtics gesloten Breng het naar een ander niveau in Game 6 van de finale in TD Garden.

Als de Warriors donderdagavond niet konden winnen in Boston, zou Game 7 zondagavond hebben plaatsgevonden in Chase Center. Het was de tweede keer tijdens deze achtjarige dynastie dat Golden State op Vaderdag thuis een wedstrijd van 7 speelde.

Het goede nieuws voor Warriors en Dub Nation is dat er geen winner-takes-all-game was in San Francisco, hoewel Green zondagmiddag een ongelooflijke tweet stuurde waarin hij zei dat hij zich voorbereidde op een niet-bestaande game.

Minder dan een uur later tweette Greene’s citaat een verhaal dat Celtics-coaches naar zijn podcast “The Draymond Green Show” luisterden in de hoop op enig strategisch voordeel toen de Warriors-ster elke game in de serie kapot maakte.

Alle informatie die de Boston-coaches van de Green-podcast kregen, hielp duidelijk niet veel, aangezien de Warriors de serie in zes wedstrijden wonnen, inclusief het nemen van de laatste drie wedstrijden nadat de Celtics in games twee voor één in de serie waren opgekomen.

Verwant: Hoe de NBA Warriors Championship Parade in 2022 te bekijken

Greene zal maandag zeker meer te vertellen hebben tijdens de Warriors Championship-review in San Francisco.

Download en volg Dubs Talk Podcast

READ  Blijkbaar zullen de Jets terugkeren naar de wonderfase van Game 3

More from Madison Garrett
Hier zie je het trefwoord weer
Heb je de keynote van WWDC 2022 gemist? Geen probleem! We vertellen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *