EA Sports FC 24 releasedatum, gameplay, engine-upgrades en meer

EA Sports FC 24 releasedatum, gameplay, engine-upgrades en meer

Wat is de releasedatum van EA Sports FC 24? EA heeft het FIFA-merk na bijna drie decennia officieel laten vallen, en gelukkig hebben er geen grote veranderingen plaatsgevonden. Als je je zorgen maakt dat het verlies van het FIFA-merk je voetbalspel mogelijk verpest, kunnen we je verzekeren dat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Hoewel er enkele wijzigingen zijn aangebracht in de algehele gameplay, blijft de kern van de game grotendeels ongewijzigd.

EA Sports FC 24 is de eerste grote voetbalgame waarin zowel mannen als vrouwen samen op hetzelfde veld kunnen spelen. Dat klopt, dit jaar laat Ultimate Team je kiezen uit meer dan 19.000 spelers met volledige licentie om het beste voetbalteam ter wereld te creëren. Hypermotion-technologie krijgt dit jaar ook een upgrade om de gameplay realistischer dan ooit te laten aanvoelen, en er zijn tal van veranderingen voor de spelers om elke speler te laten spelen zoals ze in het echte leven zouden doen. Hier is alles wat je moet weten over de releasedatum van EA Sports FC 24, inclusief gameplay-wijzigingen, engine-upgrades en meer.

EA Sports FC 24 Releasedatum

De releasedatum van EA Sports FC 24 is vastgesteld op vrijdag 29 september 2023 en wordt gelanceerd op pc, Nintendo Switch, Xbox Series S en X, en PlayStation 4 en 5.

Je kunt vervroegd toegang krijgen tot de game (tot zeven dagen) door EA Sports FC 24 Ultimate Edition te kopen voor $ 99,99 / £ 99,99. Pre-order de Ultimate Edition vóór 22 augustus om je UEFA Champions League- of UEFA Women’s Champions League-held op 27 november te ontvangen.

YouTube-miniatuur

EA Sports FC 24-game

HyperMotion-technologie maakt al sinds het begin van de huidige consolegeneratie deel uit van FIFA. Het doel van HyperMotion is om motion capture-technologie te gebruiken om een ​​geheel nieuwe set animaties te maken voor elke speler op het veld. Dit gaat zelfs nog verder in FIFA 23, door technologie naar het vrouwenspel te brengen en meer animaties toe te voegen om bepaalde soorten spelers zich unieker te laten voelen.

READ  De Verzameling Coole Kaarten

HyperMotion V in EA Sports FC 24 tilt aangepaste animaties naar een nieuw niveau door het gebruik van camera’s rond echte stadions. Het voorbeeld in de Gameplay Deep Dive-video liet Haaland zien scoren met een ongelooflijk uniek schot tegen Borussia Dortmund in de Champions League. Zonder HyperMotion V zou dit type animatie niet mogelijk zijn in eerdere FIFA-games. Het is niet duidelijk hoeveel spelers aangepaste animaties zullen krijgen, maar we weten zeker dat de grootste teams ter wereld realistischer moeten zijn dan ooit.

PlayStyles is nieuw in EA Sports FC 24 en geeft spelers toegang tot speciale eigenschappen en vaardigheden die zijn bepaald met behulp van spelersgegevens uit de echte wereld van bronnen zoals Opta. Als we Haaland als voorbeeld gebruiken, is een van zijn PlayStyles-technieken de Power Shot waarmee hij nauwkeurig van een afstand kan schieten. Andere voetballers kunnen schoten van afstand proberen, maar zonder de Power Shot is de kans kleiner dat deze schoten nauwkeurig of krachtig zijn.

Er zijn 34 spelmodi die elk aspect van de sport bestrijken. Of je nu een verdediger bent zoals Virgil van Dijk met toegang tot Defensive en Long Ball Pass, of een aanvaller met Finesse Shot+ en Power Header, er zijn genoeg speelstijlen om elke speler zich uniek te laten voelen. Deze vaardigheden zijn aanwezig in alle spelmodi in EA Sports FC 24, dus je moet er rekening mee houden bij het samenstellen van je team.

EA Sports FC 24 engine-upgrades

Engine-upgrades in de afgelopen paar FIFA-games waren op zijn best klein, en het ziet ernaar uit dat we geen grote veranderingen zullen zien in EA Sports FC 24. Hoewel er veel werd gespeculeerd over een modus in Madden Series-stijl met 120 fps, werd deze niet geïntroduceerd in EA Sports FC 24. In plaats daarvan hebben de ontwikkelaars de fysica van de kleding geüpgraded – nu kun je zien hoe de stoffen omwikkeling en bewegen rond spelers terwijl ze over het veld rennen.

READ  De Eden Ring kan tegen maart 2022 verlaten worden

EA Sports FC 24-cover

De albumhoes voor EA Sports FC 24 Ultimate Edition is bekritiseerd door fans omdat ze er te lelijk uitzien. De eigenlijke in-game screenshots zien er veel mooier uit dan de Ultimate Edition-cover, maar er is gewoon iets aan het plaatsen van alle 31 spelers waardoor de cover eruitziet als een screenshot van The Sims.

Met de Standard Edition keert EA terug naar het normale formaat van een coverster. De afgelopen jaren stond Kylian Mbappé van Paris Saint-Germain centraal, maar de schijnwerpers zijn verschoven naar Erling Haaland van Manchester City. Na het voltooien van de treble en het scoren van een recordaantal doelpunten in zijn eerste seizoen, is het geen verrassing dat Haaland is uitgeroepen tot de nieuwste coverster.

Dat is alles wat je moet weten over de releasedatum van EA Sports FC 24. Als je op zoek bent naar meer informatie over de beste aankomende games, hebben we een lijst die je enthousiast maakt voor de toekomst. We hebben ook een lijst met de beste sportspellen als je iets dichter bij voetbal wilt spelen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *