EA’s geruchten Iron Man-game wordt vandaag onthuld in Disney’s D23 Marvel Showcase [Update]

EA’s geruchten Iron Man-game wordt vandaag onthuld in Disney’s D23 Marvel Showcase [Update]

Modernisering: De nieuwe Iron Man-game is nog niet uit, hoewel we wel een kijkje hebben genomen in de nieuwe Captain America/Black Panther-game.

Disney D23 wordt vandaag gelanceerd, en vooruitlopend op een speciale videogamedemo gericht op Marvel-projecten in ontwikkeling, zou EA naar verluidt een enkele Iron Man-videogame onthullen. Zoals gemeld door Axios, zou het Iron Man-project zich in een vroeg stadium van ontwikkeling bevinden.

Axios-bron Degenen die bekend zijn met het project zeggen dat het onlangs nog in ontwikkeling was in een van de Canadese studio’s van het bedrijf”, aldus het rapport. EA’s BioWare-studio, Red Crow mobiele team, Motive Studios en Metalhead Studio zijn enkele van de in Canada gevestigde EA-bedrijven: BioWare heeft enige ervaring die plaats zou maken voor Iron Man, aangezien het kortstondige volkslied van de studio is opgebouwd rond spelers die vliegende gepantserde oorlogspakken besturen.

EA Motive is verantwoordelijk voor Star Wars: Squadrons en werkt momenteel aan een bestand Dode ruimte-remakeDus als een van beide studio’s zich opmaakt om het Iron Man-project vandaag te onthullen, is het veilig om te zeggen dat het niet snel zal aankomen. Iron Man heeft een lange geschiedenis in videogames, van de slecht verbonden Sega-games tot de eerste twee Iron Man-films tot de verschijning van het personage in Crystal Dynamics’ Marvel’s Avengers.

EA’s laatste reis naar het Marvel-universum was in 2005 met Rise of the Imperfects, een vechtspel waarin de grootste helden van Marvel het opnemen tegen een nieuw team superschurken dat bekend staat als The Imperfects. De game ontving destijds gemengde recensies, hoewel de sluwe AI van vijandelijke personages als een onderscheid werd gezien.

READ  Apple noemt Genshin Impact als iPhone-game van het jaar

Marvel-videogameshow Op D23 begint het om 13.00 uur PT/4PM ET en bevat het updates over Disney Dreamlight Valley, Middernacht van Marvelen andere projecten in ontwikkeling. Een voorproefje van de Marvel-game onder leiding van Amy Hennig en Skydance-studio is mogelijk vroeg gelekt, zoals geruchten suggereren Captain America en het Black Panther-team ingesteld tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Als andere rapporten kloppen, zal EA niet alleen Iron Man vandaag onthullen, maar Black Panther ook in een zeer vroege ontwikkeling voor de wereld openstellen.

De hier besproken producten zijn onafhankelijk geselecteerd door onze redactie. GameSpot kan een deel van de opbrengst krijgen als je iets koopt dat op onze website wordt weergegeven.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *