eBay-gebruikers proberen foto’s van de PS5 te slaan

We hebben het louche verhaal van scalpers al in detail behandeld die overuren hebben gemaakt om veilig te stellen PS5 voorraad, maar hoe zit het met dit nieuwe dieptepunt? eBay heeft een waarschuwing afgegeven aan verkopers die foto’s van het next-gen-formaat proberen te slaan. Mensen bieden feitelijk op deze aanbiedingen voor serieuze sommen geld, zich niet realiserend dat ze effectief worden bedrogen – en de veilingwebsite is gedwongen een verklaring vrij te geven, zoals gepubliceerd door Eurogamer.net.

“We veroordelen deze opportunistische verkopers die andere gebruikers proberen te misleiden”, aldus de website. “We zijn bezig met het verwijderen van alle vermeldingen voor foto’s van PS5’s van onze marktplaats en zullen passende maatregelen nemen tegen de verkopers. Bij elke aankoop, maar vooral bij dure of gewilde artikelen, moeten kopers voorzichtig zijn en de beschrijving van de aanbieding grondig lezen. “

Op het moment van publicatie hebben we een handvol nep-PS5-veilingen gevonden, hoewel het lijkt alsof mensen op dit punt gewoon aan het rommelen zijn. Eurogamer.net meldt dat er eerder op de dag ongeveer 350 vermeldingen waren, maar die zijn sindsdien verwijderd.

De nieuwe console van Sony heeft voor allerlei gekte gezorgd in het VK, en dit is slechts het nieuwste voorbeeld. Sommige mensen die het systeem hebben gekocht van Amazon UK ontving in plaats daarvan kattenvoer, en dit is momenteel het onderwerp van een BBC Watchdog-onderzoekn. Ondertussen is het systeem wereldwijd volledig uitverkocht, zonder tekenen van vertraging van de vraag.

READ  Samsung herontdekt smartwatches op MWC op 28 juni
Written By
More from Lesley Curry

De prototype-raket van het SpaceX Starship rechtvaardigt de landing … en explodeert

De derde keer leek de magie te zijn van de ruimtevaartraket Elon...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *