Edo no Yami voor PS5, Xbox, pc, PS4 en Switch toont strakke gameplay in nieuwe promo

Nieuws

Game-ontwikkelaar Troglobytes heeft een nieuwe trailer onthuld voor de aankomende actiegame Blind Fate: Edo no Yami.

Game-ontwikkelaar Troglobytes heeft een nieuwe trailer onthuld voor de aankomende actiegame Blind Fate: Edo no Yami.

We zullen een heel mooie mix van gameplay en scènes zien, inclusief een vaardighedenboom waarmee we nieuwe manieren kunnen ontgrendelen om onze vijanden te verwoesten.

Je kunt het hieronder bekijken.

Blind lot: Edo no Yami Komt dit jaar voor PS5, PS4, Xbox (wat ik me voorstel, betekent Xbox Series X, Series S en Xbox One), pc en de Nintendo Switch.

Hieronder lees je de officiële beschrijving. Je kunt ook een andere trailer bekijken en naar zijn vijanden kijken.

Welkom in de nieuwe Edo-periode, een duister tijdperk geregeerd door cyborgs en meedogenloze machines!

Jij bent Yami, een blinde elektronische samoerai bij de Shogunate-dienst met als doel burgers te beschermen tegen monsters en bloeddorstige robotgruwelen. Het is jouw plicht om Shogun gerechtigheid te brengen aan de schurken door onvoorwaardelijk de bevelen van je meester uit te voeren en al zijn tegenstanders uit te schakelen.

Ga op een spannende reis door een vreemde wereld waar buitenaardse robots en de meest angstaanjagende wezens uit de Japanse folklore exotische landschappen bewonen.

Baan je een weg door de duisternis met een dodelijke katana en je verwoestende kanonschot om een ​​verbazingwekkende waarheid te ontdekken die buiten de grenzen van de zichtbare wereld ligt.
Kijk dieper en misschien vind je de wortels van onverwacht kwaad in het hart van schaduwen…”

  • The Way of The Samurai: Yami is een samoerai-demonenjager. In navolging van het pad van een krijger van eer, is het zijn plicht om niet alleen de vijanden van zijn meester te vernietigen, maar ook om burgers te beschermen tegen bloeddorstige robotachtige wreedheden.
  • Schaduwen in beweging: continu overleven vereist dat je leert gevaar te detecteren met behulp van geluiden, trillingen en warmte-emissies. Besteed aandacht aan je zintuigen en val je tegenstanders aan wanneer ze het het minst verwachten!
  • Wapencombinaties: het dunne blad van de katana en het zware handkanon vullen elkaar perfect aan in gevechten: wissel bliksemsnelle aanvallen af ​​met laaiende vuurkracht om alles wat je in de weg staat te vernietigen.
READ  Wild Card Football levert waanzinnige sportieve actie op Xbox, PlayStation, Switch en pc

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *