Een ander merk voor slimme apparaten van Amazon is verdacht verdwenen: Choetech

Als je op zoek bent naar een nieuwe oplader of kabel, vind je misschien minder merken op Amazon dan je zou verwachten, omdat er minstens zes op mysterieuze wijze zijn verdwenen. De Gigantische retailer vorige maand bevestigd Ze hebben Aukey, Mpow, RavPower, Vava en TaoTronics verwijderd, maar nu is de zesde gadgetmaker op dezelfde manier verdwenen in een rookwolk: Choetech, een bedrijf dat misschien het best bekend staat om zijn goedkope draadloze oplaadpads. (weinig rand Het personeel liet hen nu gaan zitten.)

Amazon praat deze keer niet, maar de manier waarop het werkt is hetzelfde: Als u de verkoperspagina van Choetech op Amazon bezoekt, ziet u dezelfde lege dozen waarin de producten van het bedrijf zaten. Zoeken naar Choetech verschijnt in plaats daarvan alleen op producten van andere verkopers (via xda-ontwikkelaars). Voor zover ik weet, is de winkel enkele dagen geleden afgebroken, met berichten op sociale media over de verdwijning die teruggaat tot 3 juli.

De verkoperspagina van Choetech op Amazon heeft gaten waar de producten eerder waren.

Het is niet moeilijk voor te stellen waarom dit is gebeurd. Amazon zit midden in een hardhandig optreden tegen valse vijfsterrenrecensies en nogal wat verkopers van gadgets Ze werden op heterdaad betrapt Probeer klanten te betalen om hun score te verhogen. (Amazone) Verboden Incentive-beoordelingen In 2016.) Toen we naar Choetech vroegen, leidde Amazon ons gewoon In een blogpost op 16 juni die de nieuwe campagne bespreekt.

Choetech, ook bekend als Shenzhen Dak Technology, reageerde niet onmiddellijk op verzoeken om commentaar.

We hebben ook geen commentaar gekregen van eerdere apparaatmerken waarvan Amazon heeft bevestigd dat ze ze hebben verwijderd – maar het lijkt erop dat sommigen van hen het verbod proberen te omzeilen met iets andere leveranciersnamen. Hoewel Aukey en Mpow niet langer direct aanwezig zijn op Amazon, kun je ze nog steeds vinden Enkele draadloze oordopjes van Aukey Onder het merk “Key Series” daar verkoopt Amazon nu ook xMpow MFly”, wat een Mpow-product lijkt te zijn.

Als je iets in je Amazon-pakketten ontvangt, verdacht of niet, elektronica of niet, kun je me dan foto’s sturen op [email protected]? Ik verzamel ze voor een toekomstig verhaal.

READ  Mario Kart 8 keert terug naar nummer 1 terwijl de Nintendo Switch Black Friday regeert | UK boxed charts
Written By
More from Lesley Curry
Oculus heeft nu de beste VR Battle Royale-game
Het is moeilijk voor te stellen hoeveel het Battle Royale-genre zou kunnen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *