Een beter uitziende Unreal Engine 5-game zal de Xbox Series brengen

Een beter uitziende Unreal Engine 5-game zal de Xbox Series brengen

De Xbox-serie

Digital Foundry, de gouden standaard voor het beoordelen van gaming- en hardwaretechnologie, heeft een nieuwe video uitgebracht waarin wordt gekeken naar de nieuwste beelden die zijn vrijgegeven door Microsoft en ontwikkelaar Ninja Theory of Senua's Saga: Hellblade 2. Er wordt beweerd dat de geanalyseerde beelden rechtstreeks onbewerkte beelden zijn van Microsoft, en volgens de outlet, de game Een van de beste, zo niet de beste, Unreal Engine 5-games tot nu toe. Voor degenen die het niet weten: Hellblade 2 neemt spelers mee door een verbluffende visuele filmische ervaring die, op het moment van berichtgeving, exclusief zal zijn voor Xbox-consoles en pc.

De outlet schrijft dat Ninja Theory heeft besloten ruwe prestaties in te ruilen voor visuele betrouwbaarheid, aangezien is bevestigd dat Hellblade 2 30 frames per seconde haalt. De wisselwerking is dat het er geweldig uitziet, waarbij Digital Foundry zegt dat het “redelijk cool” zal zijn.Veeleisend“De game op de Xbox SeriesVeel delen van de computersoftware hebben we deze generatie tot nu toe gezien.Volgens de visuele effectendirecteur van Ninja Theory, Mark Slater-Tunstill, zal Hellblade 2 worden beperkt tot 30 frames per seconde om de game er aantrekkelijker uit te laten zien.Filmisch“.

Hellblade 2 wordt volgende maand op 21 mei gelanceerd op pc en Xbox Series Spelers kunnen rekenen op 8 uur spannende in-game gameplay.

READ  Halo: MCC Senior Producer onthult meer over de update van de volgende generatie

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *