Een fan van Dota 2 herschept de runen als een coole tekenfilm

Runen zijn een zeer bekende – en zeer nuttige – functie in Dota 2, die op de MOBA-kaart verschijnt om buffs en tijdelijke effecten te bieden, of zelfs om wat extra goud in de zak van je held te laten vallen. Ze hebben ook een aantal aantrekkelijke ontwerpen die aangeven waarvoor ze allemaal worden gebruikt – en nu heeft een fan een grote sprong voorwaarts gemaakt door de runen opnieuw te creëren als coole cartoonkunst.

SurWesley, een fan van Dota 2, is druk bezig geweest met het recreëren van een groot aantal runen-spellen voor een multiplayer-game met behulp van open-source 3D grafische software Blender en onlangs gedeeld op Reddit, waarvan er veel al zijn voltooid – en echt gaaf om naar te kijken. Een van de dingen die in het bijzonder mijn aandacht trok, was het opnieuw creëren van de Dota-rune van regeneratie.

Het wigvormige stuk doorschijnend en levendig groen glasmateriaal ziet eruit zoals je het zou voorstellen van het in-game-model, en we kunnen de takken en bladeren zien wiebelen terwijl het eromheen wikkelt. Het integreert zelfs deze functie Geluidseffecten Dota-fans zullen het goed weten, dus we twijfelen er niet aan wat het is – je kunt hieronder zelf een kijkje nemen.

Andere programma’s zijn onder meer het recreëren van Dota 2-maskerende animaties, illusie en snelle runen die de essentie van echte deals ook heel mooi vastleggen, zij het op een heel nieuw niveau. We hebben ze hieronder voor uw beoordeling opgenomen. Er is ook Runenbonus Om een ​​kijkje te nemen, maar er lijkt geen mobiele versie op Reddit te zijn. Hier is de rune van vernieuwing:

Rune Renew 4 van 7 van DotA2

Hier is de haast:

Schiet op Rune 2 van 7 van DotA2

Hier is de rune van verdwijning:

Rune 5 verdwijning van 7 van DotA2

En hier is de rune van illusie:

Illusion Rune 3 van 7 van DotA2

Met nog vijf overgebleven en nog twee, lijkt het erop dat we getuige kunnen zijn van een soortgelijke recreatie van de mysterieuze runen en dubbele schade die Reddit ooit trof. En ik weet dat je misschien denkt dat er in totaal acht moeten zijn – inclusief de toevoeging van de nieuwste update 7.29 voor de geheel nieuwe Water Runes – maar Sur_Wesley Grappen Als reactie op hun nieuwste creaties dat “Water Rune nep is, niet bestaat. Shhhhh”, dus het lijkt erop dat het in totaal alleen de originele zeven zullen zijn.

Terwijl je wacht, bekijk dan zeker onze handleidingen voor de beste Dota 2-kampioenen voor beginners en hoe je Dota 2-handleidingen speelt op die links voor nuttig advies als je nieuw bent en op zoek bent om in het spel te komen.

READ  Resident Evil Village pc-specificaties en vereisten
Written By
More from Max Mcgee
De Halo Infinite Forge-map bouwt Nakatomi Square voor een harde kerstviering
De nieuwe Halo Infinite Forge-map geeft je nog een reden om de...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *