Een gestoorde tiener vertrekt nadat hij verpletterd is in Torney’s Street Fighter

Een gestoorde tiener vertrekt nadat hij verpletterd is in Torney’s Street Fighter

Een van de grootste vechtgame-toernooien in Europa, Het ultieme slagveld (UFA), die op 13 november werd afgesloten. Het driedaagse evenement in Frankrijk werd bevolkt door beroemde concurrenten zoals Goichi “GO1” Kishida en Victor “Punk” Woodley, maar het was de tienergekke EndingWalker die furore maakte door niet alleen op de eerste plaats te eindigen Street Fighter V: Hero-editie, maar haastte zich onmiddellijk het podium af. Het klonk lachwekkend respectloos, maar EndingWalker zei dat hij door dit alles “overweldigd” was.

EndingWalker is een nieuw gezicht in de competitieve vechtgamesscene, aangezien EndingWalker pas sinds ongeveer januari 2021 meedoet. In de bijna twee jaar sinds hij de ring betrad, is EndingWalker betrokken geweest bij veel online games Straatvechter V toernooien, en meestal in de top 10 geplaatst – zo niet ronduit winnend Het relatief impopulaire personage EdHij is een klasse B tot C-jager die bekend staat om zijn hit-and-run vechtstijl. ufa Straatvechter V toernooi, zijn tweede “offline” enige evenement, is zijn laatste en meest opvallende overwinning tot nu toe. Nadat hij mensen als Punk en vijfvoudig Capcom Cup-finalist Amjad “AngryBird” Alshalabi heeft verslagen, is hij duidelijk een gevaarlijke nieuwe kanshebber.

Lees verder: Straatvechter 6 Spelers omarmen de waanzin met de onverzorgde karaktergenerator

Nieuwssite over vechtspellen EventHubs genoemd EndingWalker won elke groepswedstrijd waarin hij speelde, Hij verliest slechts één ronde Voor Dhalsim Directeur Nathan “Mr. Crimson” Massol. na scheuren In de competitie stond Walker tegenover speler Chun Li en straatvechter Coach Valentine “Flamester” Petit.

Er volgden grote stappen, waarbij elke deelnemer de vechtstijl van de ander peilde voordat hij naar binnen ging. EndingWalker gaf Valmaster heel weinig ruimte om te ademen, hem constant te bedwelmen en zijn gestileerde bewegingen te straffen. Het was wreed om te zien. Maar wat meer verwoestend was, was de wedstrijdDe manier waarop hij uitstapte na het winnen van het toernooi.

READ  HBO annuleert 'hardlopen' na één seizoen

capcom

Mijn vriend zei regelrecht: “Ik ben weg”, en gewoon … Walker liep het podium af en kruiste zijn eerste titel. Het publiek snakte naar de overwinning, zeker, maar wat me ervan weerhield waren de commentatoren, die niet konden geloven wat ze zojuist hadden gezien.

‘Blijf op het podium, jongeman’, riep een van de commentatoren. “Hij kwam net naar buiten”, zei de ander voordat hij concludeerde dat de gekke jongen “geweldig” was.

Lees verder: Jarenlang heeft Joe Biden dit vechtspel stilletjes verpletterd

Walker keerde uiteindelijk terug naar UFA podium om zijn trofee te claimenEn de later tweeten dat hij “aan het einde een beetje zenuwachtig was, en daarom ging ik na de overwinning snel weg.” hij is bedankt voor alles Om te feliciteren zei hij dat hij een “geweldige tijd” had gehad, en verklaarde dat dit toernooi zijn tweede offline evenement ooit was. De jongen heeft een mooie toekomst bij FGC als hij dat blijft doen.

Kotaku Ik nam contact op met EndingWalker voor commentaar.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *