Een GIF downloaden op Twitter

Als je erg geïnteresseerd bent in GIF, Twitter is een van de plaatsen om ze te vinden. Immers, in een land waar SMS hoogtij viert, een GIF is het beeld equivalent van een tweet. Als u een grappige GIF, dat een coole look heeft te zien, kunt u deze downloaden naar uw computer. Maar is dit mogelijk? Kun je een GIF van Twitter te downloaden?

Lees verder: Top 10 Twitter-apps voor Android

snel antwoord

Twitter staat niet toe dat je een GIF rechtstreeks van de site downloadt. In plaats daarvan moet je een app van derden te gebruiken.


Ga naar de hoofdsecties

Twitter GIF’s zijn geen echte GIF’s

Het eerste dat u moet beseffen, is dat wanneer u een GIF op Twitter ziet, Het is eigenlijk geen echte GIF (Hoewel hij zegt GIF op de pagina). In plaats daarvan, wanneer iemand een GIF uploadt naar Twitter, converteert de site deze automatisch naar een MP4-filmbestand.

Dus wanneer u een “GIF” van Twitter downloadt met een app van derden, wordt deze als een MP4-bestand naar uw computer gedownload. U moet dan om het terug te zetten in een geschikte GIF. Houd er ook rekening mee dat als je een GIF terug uploadt naar Twitter, ze deze weer terug naar MP4 zullen converteren.

Hoe maak je een GIF van Twitter opslaan op uw computer

Het proces is hetzelfde, of u nu een Windows-pc of Mac gebruikt.

Open de Tweet met de GIF en klik op de Tweet link. Kopieer de link met CTRL + C (of CMD + C op Mac).

Download twitter gif-link
Twitter mp4 downloadlink

Klik met de rechtermuisknop op de downloadlink en selecteer Sla de link op als… (Of het equivalent van het besturingssysteem).

Twitter-downloader Opslaan als

Het GIF-bestand wordt nu als MP4-bestand naar uw computer gedownload. Om het weer in het echte GIF-formaat te krijgen, heb je daar nu een conversietool voor nodig. Nogmaals, Google is je vriend, maar de hoogst gewaardeerde persoon lijkt te zijn EZGIF. Navigeer naar het MP4-bestand vanaf uw computer, selecteer het en klik op de blauwe knop Upload een video! knop.

Download EZGIF

Scrol op de volgende pagina omlaag en tik op Converteren naar GIF! (ervan uitgaande dat u geen wijzigingen in de GIF wilt aanbrengen).

EZGIF-opties

Hoe maak je een GIF van Twitter op Android besparen

Mobiele apparaten zijn wat dat betreft iets beperkter dan desktopcomputers. Daarom is de makkelijkste manier is om de app te gebruiken. Op Android, één van de goede dingen is Tweet2gif.

Op de Tweet pagina met de GIF, tikt u op het menu voor delen en selecteer Kopieer naar Twitter.

Kopieer de link om te tweeten

Plak in de Tweet2gif-app de link in het daarvoor bestemde URL-vak en selecteer GIF-download.

tweet2gif

Hoe maak je een GIF van Twitter op iOS besparen

ingepakt

Als je een iOS-apparaat hebt, is Cool Name de beste app die je kunt gebruiken GIF verpakt. Het werkt op dezelfde manier als Tweet2gif. Download de directe link naar de tweet en plaats deze in een GIF.

Officieel staat Twitter niet toe dat GIF’s worden gebruikt als profielfoto’s. Maar meerdere mensen melden dat je dit nog steeds kunt doen, zonder gevolgen. Sommige Twitter-clients weigeren echter geanimeerde GIF’s weer te geven. Als je het eens wilt proberen, lijkt 192px de optimale grootte te zijn.

Written By
More from Eda Greene
Hoe te downloaden op Android met APK-link
PUBG Mobile Lite-update 0.22.0: PUBG Mobile Lite, de ingekorte versie van de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *