Een gotische remake krijgt een nieuw team van THQ Nordic

THQ Nordic heeft een nieuwe studio gecreëerd, Alkimia Interactive, Om te gaan met een remake van Gotisch, De uitgever Donderdag aangekondigd​ Alkimia, met hoofdkantoor in Barcelona, ​​Spanje, zal vooruitgang boeken met het project, dat THQ Nordic Greenlit verlichtte in 2020.

Oorspronkelijk uitgebracht in 2001, Gotisch Het was een actie-RPG die zich afspeelde in een fictieve gevangenis. Het koninkrijk is in oorlog met de Orks en verliest. Gevangenen worden naar strafkolonies gestuurd om metaalertsen te winnen, die waren omgeven door ondoordringbare magische schilden. Sindsdien domineren veroordeelden de koloniën, handelend met de buitenwereld als een meer autonome kracht. De hoofdpersoon moest door de gevangenisfracties navigeren, kiezen wie naast hem zou staan ​​en de magische mysteries van deze wereld onderzoeken.

Gotisch Het was succesvol genoeg om verschillende sequels, uitbreidingen en subshows te produceren, maar de serie is sinds begin 2010 inactief. THQ verwierf de rechten op Gothic en creëerde een bestand. Speelbare teaser uitgebracht op Steam Eind 2019. In februari 2020 maakte het bedrijf dat bekend Het heeft een groen licht gedrukte editie: “THQ Nordic zal een nieuwe studio oprichten in Barcelona, ​​Spanje, en vervolgens evalueren wat spelers leuk vinden en wat ze er anders van willen zijn in de speelbare teaser.”

Alkimia is die nieuwe studio, waar ‘ontwikkeling in volle gang is’ Gotisch De nieuwe editie van “Next Generation Computers and Devices”, zei THQ Nordic in een persbericht.

READ  Honderdduizenden privégegevens op straat na hackgame studio Capcom | NU
Written By
More from Aubrey Mason

Biffed Jimmy Breslin-quote in John Bolton-boek maakt de zoon van de columnist boos

Lin-Manuel Miranda is niet de enige die jumpt bij John Bolton. Filmmaker...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *