Een GTA Online-speler probeert Hamlet te spelen en sterft

GIF: Sam Crane / Rockstar

Het is niet ongewoon dat mensen erin optreden Grand Theft Auto Online. Deze dagen zijn er Hele role-playing servers met speciale mods Waardoor spelers beter kunnen klauteren en zich zorgen kunnen maken over hun horloge op het podium, en ze zijn erg populair. Maar spelers acteren meestal niet veel in de oude ongewijzigde gewoonte GTA OnlineEn ze spelen zeker geen Shakespeare.

Dat weerhield echter een YouTuber met de naam Sam’s Leverage “rustieke mascara” van proberen te presteren dorpEen toneelstuk waarin iedereen sterft. hEindigde met sterven, ook – zij het op heel nieuwe manieren in vergelijking met het bronmateriaal. kraan Doelstellingen en afsprakenng om de video te beschrijven, is “re-fit a world GT als een ruimte voor contemplatief existentialisme door middel van performance en poëzie.” Helaas, GT De spelers hadden wapens.

Eerst probeerde Crane er een uit te voeren dorpDe beroemdste monologen, waarin een depressieve Hamlet in het openbaar reflecteert op de menselijke conditie GTA Online lobby.

“Wat een mannenbaan”, zei hij terwijl verschillende spelers op de achtergrond met elkaar kletsten, geweerschoten voor hem afgevuurd, waarbij anderen werden gedood die betrokken waren bij een spontane schermutseling. “Hoe nobel van geest, wat een oneindigheid in totaliteit. In vorm en beweging, hoe openhartig en indrukwekkend. In werk hoe als een engel, in angst hoe als een god.”

Daarna werd hij geraakt door een raket. Degene die hem heeft vrijgelaten, heeft er destijds misschien niet uitgezien als God. Dit patroon ging door met herhaalde pogingen. Uiteindelijk kwam Crane door de monoloog heen en vroeg een speler in de buurt of hij het leuk vond. Als reactie werd luid een klein liedje gemompeld.

In een tweede video probeert Crane het concept opnieuw, maar in een meer formele setting. Hij en een vriend besloten om ‘s avonds laat een uitwisseling te maken tussen twee uitsmijters, Barnardo en Francisco, dit keer op het podium van de Fenwood Bowl in Los Santos. Ze wisten het publiek te charmeren, maar het duurde niet lang voordat hun machtige menigte toeschouwers op elkaar begon te schieten.

‘Kon ik je maar vragen om elkaar niet te doden,’ zei Crane. Toen schoot een deelnemer hem neer en blies hem tegen een nabijgelegen muur. ‘En vermoord de acteurs ook niet,’ zei hij terwijl hij door de lucht sprong.

Crane en zijn vriend renden over hun linies terwijl ze met getrokken armen rond het platform draaiden. Voor hen schoten spelers op elkaar terwijl helikopters boven hun hoofden zweefden en politiesirenes klonken.

‘Heb je een stille bewaker gehad?’ vroeg Cranes vriend, net als Barnardo.

‘Geen rat die beweegt,’ antwoordde Crane, zoals Francisco zei, bijna in lachen uitbarstend om het sarcasme van het tafereel voor hem.

‘Oké, welterusten,’ zei zijn vriend lachend. ‘Als je Horatio en Marcellus tegenkomt, mijn horlogerivalen, vraag ze dan op te schieten.’

‘Ik denk dat ik ze kan horen,’ zei Crane toen een raket een paar meter verderop explodeerde.

Al snel verschenen NPC-politieagenten en openden het vuur. ‘Verdomme, daar is de verdomde politie,’ zei Crane, en hij zou Shakespeare waarschijnlijk niet meer citeren.

Toch probeerde hij moedig zijn optreden voort te zetten.

‘Barnardo heeft mijn plaats,’ zei hij. ‘Ik wens je een goede nacht.’

Toen schoot een politieagent hem door het hoofd. Nu al een goede nacht.

Gezien de omstandigheden leek hij echter niet al te teleurgesteld over de prestatie.

“We hebben het daar heel goed gedaan om zo ver te komen als we konden”, lachte Crane toen duidelijk werd dat de show niet door zou gaan.

READ  De gouverneur van Florida prijst "positieve ontwikkelingen" in Covid-19, terwijl de staat record breekt voor nieuwe sterfgevallen
More from Madison Garrett

Wassenaarders.nl | Aankondiging van het programma van de feestweek – van 11 t/m 15 augustus in naam van

In verband met COVID-19 maatregelen is het alleen dit jaar mogelijk en...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *