Een kaart van het nieuwe oorlogsgebied zou in april arriveren, na de explosie in Verdansk

Fans vroegen zich al een tijdje af wanneer Call of Duty: Warzone een nieuwe kaart krijgt, en het lijkt steeds waarschijnlijker dat het antwoord april is, samen met de lancering van het derde seizoen van de Koude Oorlog. Conclusie Warzone Seizoen 2, nieuw rapport geeft aan dat we een goed herwerkte kaart krijgen die past bij het thema van de Koude Oorlog.

VGC Rapporten geven aan dat het tweede seizoen het laatste zal zijn in Verdansk, en dat een “explosieve” gebeurtenis aan het einde van het seizoen ons terugbrengt naar de jaren tachtig, naar een plek die geschikter is voor de Koude Oorlog. De nieuwe kaart zal dan worden gevuld met locaties die uit de Black Ops-serie zijn gehaald, iets wat de drop-outs zijn geweest De hint naar Al enige tijd.

De huidige battle royale eindigt op 22 april, dus dit is vrijwel zeker het begin van seizoen 3, wachtend op mogelijke vertragingen. Volgens het rapport was deze kaartvernieuwing oorspronkelijk bedoeld om dichter bij het begin van de Koude Oorlog te zijn, maar “verschillende factoren” hebben de update vertraagd.

Als je je verveelt met Verdansk en op zoek bent naar iets gratis om op te springen, is de nieuwe Cold War Outbreak-modus de hele week gratis.

We hebben handleidingen als je ze nodig hebt – bekijk de Warzone Yellow Card-website of Warzone’s beste FARA 83-download voor hulp.

READ  Call of Duty: Warzone heeft de serie 10 keer populairder gemaakt op pc
Written By
More from Max Mcgee

Fact check: IsraĆ«l PM Benjamin Netanyahu’s Twitter-account niet gehackt; screenshot is nep

Een 3D-geprint Twitter-logo is zichtbaar door gebroken glas, op deze foto, gemaakt...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *