Een locatieschakelaar zou de sleutel kunnen zijn tot de heropleving van Jaylon Smith For Cowboys

Vorig jaar was er opschudding onder de trouwe cowboy toen bekend werd dat Gailon Smith naar WILL linebacker verhuist en Leighton Vander Esch de positie van MIKE zal overnemen. De algemene overtuiging was dat Smith de beste was bij het aanvallen van de melee-streak en dat hij kon worden ingezet als de vijfde pass bij sommige game-calls. Voorbijgangers zijn vermogen om te haasten heeft zich eerder getoond. Het lijkt erop dat deze zet zal spelen met zijn vaardigheden.

Snel vooruit naar nu en we weten dat het Smith-seizoen 2020 ondermaats was. Daarin was hij niet de enige, een groot deel van de verdediging was mislukt in 2020, deels als gevolg van training en een systeemverandering die spelers in de war leek te brengen en te denken in plaats van te spelen. De dingen zijn verbeterd tegen de tijd dat het seizoen ten einde loopt, maar niet genoeg om de baan van Mike Nolan te redden.

Nu zal Dan Quinn de leiding hebben over de verdediging. En hoewel zijn plan niet helemaal lijkt op het plan dat eerder in Dallas werd uitgevoerd voordat Nolan arriveerde, zijn er enkele overeenkomsten. Cowboys hebben veel Single Safety en Cover 3 gerund in de latere jaren van het Rod Marinelli-tijdperk.

Als we teruggaan naar 2018, toen Jaylon Smith MIKE was in deze verdediging, was het een geweldig jaar. Zo erg zelfs dat fans, en de organisatie, dachten dat de vleugelverdediger te lang was vastgenaaid om met Smith en LVE te komen. 2019 was niet echt een goed jaar, maar LVE verspilde dat jaar tijd en Smith eindigde met goede cijfers en een goede PFF-score, ook al was het een stap terug ten opzichte van 2018.

READ  Maak je wat ruimte vrij voor de Switch-editie van Apex Legends?

Zou de verhuizing van Smith naar MIKE zinvol zijn in 2021? Bucky Brooks denkt van wel.

Wat is de rol van Gaylon Smith?

De belangrijkste spits van The Cowboys is een polariserende figuur die vertrouwt op zijn inconsistente gameplay, maar hij kan een belangrijke rol spelen in de plot van Dan Quinn. Eenmalige Pro Bowler heeft op verschillende posities gespeeld, maar is op zijn best als hij in het midden speelt. Smith’s hoge IQ, sterke communicatieve vaardigheden en vaardigheden zorgen ervoor dat hij beter past in MIKE in de vernieuwde kaart van Cowboys.

Als het aangewezen beest in het midden hoeft het alleen het interventievierkant te besturen en als verdediger tussenbeide te komen en tussen de hashes door te rennen, vooral bij breekpuntverdediging met enkele principes voor het matchen van patronen. Smith bloeide op de rol in 2018 in een soortgelijk schema dat werd gebruikt door Chris Richard / Marinelli, en wraak zou het beste van de veteraan kunnen doen.

Dat gezegd hebbende, moet Smith bewijzen dat hij op een all-star-niveau wil spelen en hem in een toneelstuk plaatsen en opzetten. Van zijn energie, inspanning en lichaamsbouw tot zijn productieve invloed, de ervaren vleugelverdediger moet op een hoog niveau presteren om de verdediging van de cowboy te verbeteren. Quinn zou hem in een positie plaatsen om te slagen als middenverdediger, maar Smith moet zijn kansen benutten of plaatsnemen op de bank.

Dit is erg interessant. 2020 was het slechtste jaar ooit voor zowel Smith als Vander Esch. Ze speelden beter toen ze in 2018/19 op verschillende posities zaten en 2018 was voor beiden een geweldig jaar.

Het leek alleen maar logisch dat Smith beter zou zijn in de ruimte en dat LVE, op zijn grotere, beter zou zijn in het midden. Hoewel ze niet altijd hun aangewezen plekken in de hybride verdediging van Nolan op een rij hadden, werkte het voor geen van hen goed uit.

Misschien zal een verandering in oude attitudes, met de aanstaande verandering naar een soortgelijk schema als de dagen van vóór Nolan, hun vaardigheden weer ontgrendelen.

More from Madison Garrett

Dit is wanneer je de update kunt downloaden

Releasedatum iOS 15 bekend! Op maandag 20 september kan iedereen de nieuwe...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *