Een Minecraft-speler heeft TNT uitgevonden voor zelfmining

Het graven van tunnels in Minecraft kan lastig zijn. Gelukkig heeft iemand een manier bedacht om dit te automatiseren. Met het nieuwe datapakket kun je een TNT maken die een gat zal blazen in elke gewenste richting, wees voorzichtig waar je het richt.

Modder jpdude98 heeft een video van zijn katachtige uitvinding geplaatst, waarin hij zijn explosieve mogelijkheden laat zien. Eerst stel je de normale TNT in, bevestig dan een kleverige zuiger aan elke kant die je maar wilt, en voeg dan een hele hoop TNT toe, en als het opblaast, blijft het knallen ondanks vele andere TNT-verbindingen die je erin stopt, graaf een enorm gat in zijn nasleep.

De techniek is niet helemaal wendbaar, en eenmaal ingeschakeld is dit het geval, hoewel de verpakking magie bevat om items te beschermen tegen het pad van vuur. Het is zeer effectief om snel ondergrondse lagen te bereiken of door een berg te gaan, en niet eromheen of eroverheen. Wat cooler is, is dat je het ook kunt gebruiken voor snelle reizen, door een zadel te combineren met een Blast Protection 4-boek om op TNT te zitten terwijl het zijn reis maakt. Neem de schilderachtige route, nou ja en echt.

Kijk zelf maar:

Jij kan Download hier het datapakket​ Koppel het met deze andere modus die veel Minecraft-items in tijdbommen verandert, en je zult op een gegeven moment een walvis worden.

READ  Iemand zou een Nintendo Wii Gold moeten veranderen in een gaming-pc
Written By
More from Max Mcgee
Jurassic World Evolution 2 Dominion DLC lekt voor juni
Het lijkt erop dat de eerste echte Jurassic World Evolution 2 DLC-uitbreiding...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *