een minimalistische wallpaper-app met handige functies

Als u in de Play Store naar een wallpaper-app zoekt, ontdekt u tientallen, zo niet honderden. We kwamen Walpy tegen, een minimalistische wallpaper-app met prachtige achtergronden.

Walpy-app

Ben je de huidige achtergrond op je smartphone of tablet beu, dan kan de lange zoektocht naar een andere wallpaper beginnen. Hiervoor kun je naar de Play Store gaan waar je veel apps kunt vinden, of zelf afbeeldingen downloaden. Een van de apps die je kunt downloaden van de Play Store is Walpy, een app die we tegenkwamen dankzij een tip van Richard.

De applicatie kenmerkt zich door een minimalistisch en rustig design, waarbij je kunt kiezen uit een groot aantal achtergronden. Op het startscherm vind je twee tabbladen; recent en populair. Je kunt ook onderaan het scherm naar collecties gaan, je favorieten beheren en naar de instellingen gaan. Via de instellingen kun je bijvoorbeeld instellen dat de wallpaper af en toe ververst wordt, zodat je altijd een nieuwe achtergrond krijgt.

Er is ook een zoekfunctie, zodat u bijvoorbeeld kunt zoeken naar foto’s van het mooie IJsland Rothenburg ob der Tauber of mooie hondenfoto’s. Bij het kiezen van een foto kunt u verschillende bewerkingen toepassen. Denk aan de vervaging, helderheid, contrast, lichtafval of het plaatsen van bepaalde symbolen / stickers op de achtergrond. Eenmaal gewenst, kan de achtergrond worden ingesteld als achtergrond op uw homescreen en / of vergrendelscherm.

Walpy-app

Je kunt Walpy gratis downloaden in de Google Play Store via onderstaande knop.

Walpy - Achtergronden
Walpy - Achtergronden
READ  Meer dan 1 miljoen downloads coronavirus-app
More from Madison Garrett

‘Eén spel tegelijk’: Mineral Ridge zelfverzekerd na ruime overwinning in toernooi-opener

The Rams (20-2) gaan verder om Ashtabula St. John aanstaande woensdag om...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *