Een nieuwe titel voor de WW1-gameserie, Isonzo wordt aangekondigd voor Xbox, PlayStation en pc

Toen Blackmill Games en M2H samenkwamen om de WW1-gameserie te creëren, beloofden ze titels die de gruwelijke aard van oorlogvoering konden overbrengen; Games die net zo authentiek waren als ze zijn. De eerste titel in de serie was een titel Verdun, En een spel dat hij hard volgde Tannenberg​ Nu ondanks de aankondiging van Isonzo – en zal de Alpine War of World War I naar de Xbox, PlayStation en pc brengen.

Als je op zoek bent naar authentieke bergoorlogen aan het Italiaanse front, dan is Isonzo degene die je wilt vechten. Door spelers naar het zuidelijke front van de Grote Oorlog te duwen, krijg je een botsing tussen het Koninkrijk Italië en het Oostenrijks-Hongaarse rijk.

De game zelf is geïnspireerd op de tweejarige strijd in en rond de Isonzo-rivier, waar we de kans hadden om slagvelden te doorkruisen die even mooi als dodelijk zijn.

Ruige valleien, schilderachtige toppen, idyllische steden en de algemene landschappen van Noord-Italië wachten op degenen die tijd doorbrengen in Isonzo terwijl M2H en Blackmill elkaar weer ontmoeten om voort te bouwen op de spellen die eraan voorafgingen.

Het komt ook met een nieuwe Offensive Game-modus, waarbij spelers middenin grote aanvallen op het Italiaanse front worden geplaatst, gevechten op grote hoogte in de Alpen en de meest slopende gevechten rond de rivier.

Matt Hergarden, ontwikkelaar en mede-oprichter van M2H, zei: “Het Italiaanse front was een perfecte kans voor ons
Om de WW1-gameserie metaforisch en letterlijk op te heffen! Isonzo’s Alpine War voegt veel nieuwe spelmechanismen toe aan de serie, samen met een geheel nieuw Italiaans leger, tegen Oostenrijk-Hongarije. We kunnen niet wachten om meer te delen van waar we aan hebben gewerkt – er zijn veel spannende ontdekkingen onderweg! ​

Terwijl Verdun het allemaal begon en Tannenberg zich concentreerde op de volledige oorlog, zal Isonzo proberen de twee samen te brengen – rekening houdend met de intensiteit van de eerste wedstrijd en deze te combineren met de ambitie en omvang van Tannenberg.

READ  Met Xbox Game Pass kun je EA Play-games al vooraf laden, hoewel je moet wachten om ze te spelen

Zoals je zou verwachten van de WW1 Game Series, wordt alles dat inbegrepen is tot in de puntjes ontworpen. Wapens, uniformen en geluidseffecten zullen je onderdompelen in de slagvelden, omdat je de kans krijgt om met de omstandigheden om te gaan door zorgvuldig je specifieke rol en uitrusting te kiezen. Er zal ook voor iedereen een baan zijn, nu de Grote Oorlog weer tot leven komt.

Als je geïnteresseerd bent in wat Isonzo brengt, zul je het vinden Steam winkel pagina omhoog En leef in dit moment. Pagina’s voor Xbox (Xbox One en Xbox Series X | S) en PlayStation (PS4 en PS5) zullen in de nabije toekomst verschijnen.

We zullen er zeker van zijn dat we waar mogelijk meer ontwikkelingsvoortgang voor u zullen boeken. Maar voorlopig zou je te vinden moeten zijn in deze Isonzo-advertentieclip.

Written By
More from Vanessa Hale

Exclusief in de schijnwerpers op Xbox: The Road to the Woods

Vorige week hebben we een nieuwe functie voor TA geïntroduceerd met Xbox...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *