Een sms-bericht plannen op uw Android-smartphone

Wist je dat je een sms-bericht kunt plannen op je Android-smartphone? Dit is handig als u het bericht nu wilt schrijven, maar pas later wilt verzenden, bijvoorbeeld vanwege een verjaardag of tijdzone. We leggen uit hoe je een sms plant via de Google sms-app.

Lees verder na de aankondiging.

Plan SMS op uw smartphone

Google kondigde gisteravond de mogelijkheid aan om sms-berichten in te plannen, samen met vijf andere Android-verbeteringen. Het plannen van sms-berichten is een nieuwe functie die via een update wordt uitgerold in de Google Berichten-app. Deze sms-app staat mogelijk al op uw smartphone, anders kunt u deze downloaden vanuit een bestand Play Store​ De nieuwe functie komt in fasen beschikbaar: het werkt nog niet op de apparaten van onze editors. Dit zou binnen een paar dagen moeten veranderen.

Met het onderstaande gedetailleerde plan kun je eenvoudig iemand sms’en die je kent op het moment dat je maar wilt.

Tijd nodig: 2 minuten.

  1. Gebruik van Google-berichten

    Open de Google Berichten-app of download deze vanuit een bestand Google Play Store​ Stel de app in als de standaard sms-app.

  2. Schrijf een bericht

    Open of start een gesprek met de persoon naar wie u later een sms-bericht wilt sturen. Houd de verzendknop ingedrukt als uw tekstbericht is voltooid.

  3. Het plan is sms’je

    Nadat je de verzendknop ingedrukt hebt gehouden, krijg je vier opties. Google beveelt drie keer aan (later vandaag, vanavond en morgen) en geeft je de mogelijkheid om zelf de datum en tijd te kiezen. U kiest zelf wanneer u het sms-bericht wilt verzenden. Druk vervolgens op de knop Opslaan en verzenden. Uw bericht is nu gepland. Wordt automatisch verzonden, zolang u de app niet verwijdert.

READ  Het geheim van een kom chips
More from Madison Garrett

‘The Longing’ is een videogame van transcendente traagheid

Het verlangen opent met een scène van perfecte en bijna onuitstaanbare traagheid....
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *