Een uitgebreide clip uit de film SUPER MARIO BROS is opnieuw verschenen

Wanneer mensen klagen over kwaliteit Videogamefilms Gezamenlijk wijzen ze op het ene voorbeeld boven het andere. De Super Mario Bros. De film ontving slechte recensies en weinig rendement aan de kassa in 1993; Bovendien heeft hij in de drie decennia die volgden niet bepaald erkenning gekregen – zelfs niet wat zij de gunst van de sekte noemt. Maar hoe dan ook, de film blijft een baken van vurige aannames. wat zal goede super mario film Het lijkt alsof? Wat als het op de set een beetje anders zou gaan? Wat als, we durven ons af te vragen, de film net iets langer zou duren? Daar hebben we in ieder geval een antwoord op.

Gomba met kleine kop uit de film Super Mario Bros.

Afbeeldingen van Buena Vista

Zoals we hebben geleerd van Spelplek, snit verlengd vanaf Super Mario Bros. Het bestaat al jaren. Regisseurs Rocky Morton en Annabel Jankel voltooiden deze versie voordat het definitieve ontwerp zijn weg vond naar de theaters. Dit is geenszins vreemd, noch de bijna-vergetelheid dat deze langstlopende mod werd gekoesterd. Maar vanwege de reputatie van de film in kwestie heeft deze kant-en-klare versie een vleugje intrige gekregen. Zozeer zelfs dat een groep fans zich toelegde op het restaureren en uitbrengen van de zogenaamde Morton-Jankel Cut*. Hun ontberingen werden beloond. Leden van de Super Mario Bros.-community Archief- en restauratiewetenschapper Garrett Gilchrist reproduceert de uitgebreide wijziging van ’93’ Super Mario Bros, En de Je kunt het hier bekijken.

* Een bijnaam gecreëerd door de fans achter de zoektocht; Geen van de regisseurs heeft het project formeel ondertekend.

Onder de wijzigingen die aan deze versie zijn aangebracht, vindt u veel uitgebreide scènes en enkele volledig nieuwe sequenties. (inclusief, zoals SpelplekInterview met Gilchrist hierboven vermeld, een rap.) Het eindproduct wordt opgenomen in 124 minuten, dat is een volle 20 minuten langer dan de officiële versie. Als je 2 uur extra krijgt, bekijk het dan en kijk of het wordt verlengd reputatie Super Mario Bros. Produceren. Dit is waarschijnlijk de Mario-film waar we al die jaren naar hebben gehunkerd.

READ  Overheid verbiedt 47 meer Chinese apps in India na TikTok, 58 anderen in juni verboden: rapport

de post Een uitgebreide clip uit de film SUPER MARIO BROS is opnieuw verschenen verscheen voor het eerst nerd.

Written By
More from Aubrey Mason

Amazon Giving Away 2020 gratis voor Prime-abonnees

Amazon geeft alle Prime-abonnees de 2020-game gratis, zonder beperkingen. Elke maand biedt...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *