Een van de meest gevierde LoL-spelers van Noord-Amerika keert terug naar Cloud9

Een van de meest gevierde LoL-spelers van Noord-Amerika keert terug naar Cloud9

Na meer dan twee jaar als ongetekende te hebben doorgebracht League of Legends Creator, North American Jungle Legend is terug naar waar het allemaal begon.

William “Meteus” Hartmann is vandaag terug op Cloud9 K inhoud bedenker voor de esports-organisatie, weer blauw en wit aantrekken terwijl hij zich voorbereidt om uit te zenden naar zijn fans onder de teamvlag.

Veteraanjungle speelt verschillende spellen zoals Teamfight-tactieken En competitie in live-uitzendingen, maar is vooral bekend om zijn populaire gesyndiceerde streams, waar hij naar de LCS kijkt en meer heel grappig esports-evenementen naast andere populaire omroepen zoals mede-C9-alumnus Zachary “Sneaky” Scuderi.

Naast zijn bloeiende carrière in het maken van inhoud, heeft Meteos een omvangrijk cv opgebouwd met tal van prestaties op The Summoner’s Rift als professional. De 30-jarige heeft twee LCS-titels gewonnen, IEM Seizoen 9 San Jose, en bereikte de kwartfinales op de Wereldkampioenschappen in 2013, 2014 en 2016.

Gerelateerd: ‘Airport Speed ​​​​Run’?: LoL esports-fans debatteren over de vooruitzichten voor westerse teams op de Wereldkampioenschappen 2023

Meteos heeft ook gespeeld met verschillende Noord-Amerikaanse topteams, zoals 100 Thieves, Phoenix1, OpTic Gaming en Immortals, hoewel hij nooit hetzelfde succesniveau kon behalen als met C9.

Het is een welkome reünie voor Meteos- en C9-fans, omdat het een grote bijdrage levert aan de oude runs van het team, en bovendien een van de grappigste en meest deskundige spelers in de ruimte is. Hij is bijvoorbeeld meerdere keren op de LCS-uitzenddesk verschenen en heeft indrukwekkende analytische vaardigheden getoond gezien zijn lange tijd als professionele speler.

Hij zal waarschijnlijk betrokken zijn bij het uitzenden van de komende Wereldkampioenschappen in Zuid-Korea, terwijl Noord-Amerika probeert door te breken in de top van de wereld. competitie Onder enkele van de beste teams ter wereld.

READ  Genthru is onthuld in nieuwe spraakmakende matchbeelden van ontwikkelaars van Hunter X Hunter Nen Impact, gedeeld door Marvel vs. Capcom-legende

Over de auteur

Tyler Esguera

Hoofdschrijver van League of Legends bij Dot Esports. Voor altijd een aanhanger van de LCS, met een grote AD, met meer dan vijf jaar in de branche. Soms vind ik het leuk om op hoofden te klikken in Call of Duty of VALORANT. Maker van de Critical Strike-podcast.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *