Een van Final Fantasy 7: De eerste Rimaki-memes zijn nu een mod

We zijn geen onbekende in videogames die laat op pc komen vanwege exclusieve deals, maar vaak zijn mods het hoogtepunt van hun komst. De remake van Final Fantasy 7 blijkt niet anders te zijn, aangezien veel mods bezig zijn de prestaties van de nieuwe pc-game te optimaliseren, hoewel een van de slimmere mods die mijn aandacht trekt, een oude meme tot leven brengt.

Ze is gewoon een Erith met een stoel. Er is een scène eerder in het spel waarin Tifa en Aerith samenwerken om een ​​groep boeven te verslaan op hun reis om Cloud te redden. Tifa zendt een beetje gemengde vechtsporten uit – zoals gewoonlijk – maar Erith negeert die tovenaar Malarkey met wie ze vaak omgaat en doet haar best WWE door een stoel op een stoel te zetten – echt een goede klap.

Het heeft geleid tot een groot aantal reacties en memes op internet, dus nu is het in vorm vereeuwigd. Crandiv Sherith-model Vervangt alle wapens van Aerith door dezelfde stoel. Nu is het lot van die goof hetzelfde als dat van elke schurk in Midgar die Eriths toorn verdient. Soms zijn het de simpele aanpassingen die het meeste betekenen.

Hier zijn enkele memes als je wilt weten wat je hebt gemist. We hebben verschillende reacties op Bongo Cat, geliefde WWE-commentator Jim Ross, noem maar op.

Hoewel het leuk is om de remake van Final Fantasy 7 op pc te zien, lijkt het wel wat TLC nodig te hebben. Enkele van de klachten die spelers meldden, zijn slechte prestaties, stotteren en een gebrek aan grafische opties. De mods zijn in de gamebestanden gaan graven en melden dat de slechte pc-prestaties in de remake mogelijk zijn omdat het een patch-build is. Modders beweren ook een verwijzing te hebben gevonden naar een Steam-release, die doorgaans een epische exclusiviteit voor een jaar volgt.

Voor meer beste RPG-games op pc, kun je deze link volgen.

Afbeelding tegoed: Crandiff’s / Nexus Mods

{“Scheme”: {“page: {“content”: {“title: “One of Final Fantasy 7: Remake’s eerste memes zijn nu bewerkt”, “type”: “news”, “category”: “final” – fantasy-7-remake “}, “user”: {“loginstatus”: false}, “game”: {“ publisher “:” “,” genre “:” “,” title “:” Final Fantasy 7: Remake ” ,” Soorten “:[]}}}}

READ  Halo Infinite wordt officieel gelanceerd in de herfst van 2021
Written By
More from Max Mcgee
Done Quick Summer Games breekt het online record door bijna $ 3 miljoen op te halen
De Summer Games Done Quick van dit jaar heeft in totaal $...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *